Libnet.ro
UNICEF

01:05

Povestea tulburatoare a patru copii din Brasov. Va rugam sa ii ajutati! - VIDEO emotionant

Antena3 Antena3,
Povestea tulburatoare a patru copii din Brasov. Va rugam sa ii ajutati! - VIDEO emotionant

Mihai Gadea a prezentat marti seara, la Antena 3, povestea tulburatoare a patru copii din Brasov. Demi, tatal lor, este in spatele gratiilor. A furat mancare pentru ei si a fost. continuă pe Antena3

Marturisirea cutremuratoare a Roxanei, mama care si-a pierdut rand pe rand patru copii in apele involburate din Sangeru, judetul Prahova

Tragedie fara margini pentru o familie din Prahova, dupa ce ploile le-a luat casa cu totul. Roxana s-a trezit pe saltea cu cei patru copii ai sai, insa a vazut cu groaza cum rand pe rand dispar inghititi de.

Mesajele presedintelui si premierului dupa ce patru copii au fost luati de viitura la Sangeru. Ambii cer masuri urgente in zonele afectate de inundatii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila au transmis mesaje dupa ce patru copii au fost luati de viitura la Sangeru, in judetul Prahova si dupa ce mai multe zone au fost afectate de inundatii.

Momentul in care mama si cei patru copii ai ei au fost luati de viitura in Prahova: IMAGINI DRAMATICE (VIDEO)

Momentul in care mama si cei patru copii ai ei au fost luati de viitura, in localitatea Sangeru, din judetul Prahova a fost surprins de un martor cu telefonul mobil. Atat femeia, cat si copiii, se aflau pe o sa.

UPDATE Trei dintre cei patru copii luati de viitura in Prahova au fost gasiti morti

Echipele de interventie au gasit, sambata, fetita de 9 luni luata de viitura cu tot cu casa, alaturi de cei trei frati si de mama lor, in localitatea Sangeru din judetul Prahova. Unul dintre frati fusese gasit decedat vineri noapte. 37 Pompierii au descoperit si trupul baietelului de sase ani, cel mai mare dintre cei patru copii luati de viitura vineri, la Sangeru.

Cum arata casa celor patru copii, luati de viitura, dupa ce a fost spulberata de furia apelor

Doar temelia atat a mai ramas din casa celor patru copii luati de o viitura puternica formata, vineri 31 mai, in comuna prahoveana Sangeru. Doar cadavrul unei fetite a fost recuperat din apa, ceilalti trei frati sunt dati disparuti.

Cei mai cool copii din familiile regale

In afara de adorabilii nepotei ai Reginei Elisabeta a II-a, pe care deja ii stie o lume intreaga, va invitam sa ii cunoastem azi pe cativa dintre cei mai cool copii din familiile regale! .

Iohannis: Tragedia din Prahova, unde patru copii au fost luati de viituri, un puternic semnal de alarma ca este urgenta nevoie de strategii pentru a preveni efectele fenomenelor meteo extreme

Presedintele Klaus Iohannis spune ca tragedia din Prahova, unde trei copii au murit luati de viituri, iar un al patrulea este dat disparut, reprezinta un puternic semnal de alarma ca este urgenta nevoie de strategii pentru a preveni, pe cat posibil, efectele fenomenelor meteo extreme si de planuri de actiune imediata atunci cand au loc astfel de evenimente climatice extraordinare.

Klaus Iohannis, dupa ce patru copii au fost luati de viitura in Prahova: Autoritatile responsabile sa ia toate masurile care se impun. Sunt alaturi de familia indurerata in aceste momente grele

Presedintele Klaus Iohannis cere autoritatilor sa ia toate masurile pentru a-i ajuta pe romanii afectati de inundatiile din ultimele ore. intr-un comunicat de presa transmis, sambata, de Administratia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )