Libnet.ro
UNICEF

12:15

Povestea unui fake news marca Sebastian Ghita. Despre dosarul lui Iohannis de la DNA Ploiesti, care, de fapt, nu exista (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Povestea unui fake news marca Sebastian Ghita. Despre dosarul lui Iohannis de la DNA Ploiesti, care, de fapt, nu exista (VIDEO, FOTO)

Fostul deputat Sebastian Ghita, fugit acum in Serbia, a declarat, joi seara, ca Mircea Negulescu si Lucian Onea, cand erau procurori la DNA Ploiesti, au facut un dosar familiei prezidentiale pentru a-l. continuă pe B1

Sebastian Ghita anunta ca a primit azil politic in Serbia dupa ce au fost audiati mai multi martori, inclusiv fratii Cosma, in legatura cu abuzurile procurorilor de la DNA Ploiesti

Fostul deputat Sebastian Ghita a anuntat joi, la Romania TV, ca a primit azil politic in Serbia, dupa ce au fost audiati mai multi martori, printre care Vlad si Andreea Cosma si ca autoritatile de la Belgrad s-au ingrozit cand au aflt ca procurorii incurajau falsificarea probelor.

Sebastian Ghita anunta ca a primit azil politic in Serbia dupa ce au fost audiati mai multi martori in legatura cu abuzurile procurorilor de la DNA Ploiesti

Fostul deputat Sebastian Ghita a anuntat joi, la Romania TV, ca a primit azil politic in Serbia, dupa ce au fost audiati mai multi martori, printre care Vlad si Andreea Cosma si ca autoritatile de la Belgrad s-au ingrozit cand au aflt ca procurorii incurajau falsificarea probelor.

SEBASTIAN GHITA: Kovesi mi-a fabricat dosare si a falsificat probe

Fostu, deputat Sebastian Ghita a declarat ieri seara la Antena 3 ca va fi audiat din Serbia de Sectia privind infractiunile comise de magistrati, in dosarul care o vizeaza pe Laura Codruta Kovesi, iar daca procurorii ii vor cere, le va da fotografia in care apare sefa DNA la o petrecere la el acasa, despre care el a vorbit, dar pe care nu a prezentat-o public.

Sebastian Ghita a vorbit despre relatia sa cu presedintele Serbiei / Fostul deputat s-a plans ca in Romania era vazut ca un condamnat: A fost unul din motivele pentru care am primit azil (VIDEO)

Sebastian Ghita a negat categoric, intr-o interventie pentru B1 TV, ca ar avea vreo relatie de amicitie cu Aleksandar Vu269;ic, presedintele Serbiei. Asta in contextul in care exista zvonuri ca Sebastian Ghit.

Sebastian Ghita, noi afirmatii incendiare: Voi fi audiat din Serbia. Voi fi obligat sa le arat procurorilor fotografia cu Kovesi

Sebastian Ghita a vorbit, in exclusivitate la Sinteza Zilei, despre celebra fotografie cu Cosmin Gusa la Belgrad si despre ce planuieste sa faca in continuare. Fostul parlamentar PSD a spus ca.

Despre prezumtia de nevinovatie si dubla masura. Sebastian Ghita: Nu am fost un mare fan al ideii de arestare a unor oameni / Sorina Matei: Ba ati fost, stiti foarte bine ca ati fost! (VIDEO)

Sebastian Ghita a declarat, pentru B1 TV, ca unul dintre motivele pentru care a primit azil poitic in Serbia este ca, in Romania, nu a beneficiat de prezumtia de nevinovatie, deci in spatiul public era.

Sebastian Ghita, la Antena 3: Am primit azil politic. Vlad si Andreea Cosma au fost audiati n Serbia

Sebastian Ghita a declarat, joi seara, la Antena 3, ca a primit azil politic, decizia fiind luata dupa ce judecatorii din Serbia au studiat probele pe care procurorii de la DNA Ploiesti le-ar fi falsificat si dupa ce au fost audiati mai multi martori, intre care si Vlad si Andreea Cosma, potrivit Mediafax. Mai mult decat atat, politisii si judecatorii din Serbia au audiat direct, cu traducator in limba sarba, a mai spus Sebastian Ghita.

Sebastian Ghita sustine ca a primit azil politic in Serbia, dupa audierea mai multor martori, intre care fratii Cosma: Autoritatile din Belgrad s-au ingrozit

Sebastian Ghita a declarat ca a primit azil politic in Serbia, dupa ce au fost audiate mai multe persoane, intre care fratii Andreea si Vlad Cosma, informeaza Antena 3. Fostul deputat spune ca autoritatile de.

Sebastian Ghita sustine ca a primit azil politic in Serbia, dupa audierea mai multor martori: Autoritatile din Belgrad s-au ingrozit

Sebastian Ghita a declarat ca a primit azil politic in Serbia, dupa ce au fost audiate mai multe persoane, intre care fratii Andreea si Vlad Cosma. Fostul deputat pretinde ca autoritatile de la Belgrad s-au .

Sebastian Ghita a declarat ca va fi audiat in Serbia de Sectia de anchetare a magistratilor, dupa denuntul impotriva lui Kovesi

Sebastian Ghita a declarat ca va fi audiat in Serbia de Sectia speciala de anchetare a magistratilor, dupa denuntul pe care l-a facut impotriva Laurei Codruta Kovesi. El a mai precizat ca le va da.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )