Libnet.ro
UNICEF

06:16

Povestea unui tanar angajat in Big Four, la Adevarul Live: intr-un timp scurt, studiile in strainatate se vor devaloriza!

Adevărul Adevărul,
Povestea unui tanar angajat in Big Four, la Adevarul Live: intr-un timp scurt, studiile in strainatate se vor devaloriza!

Seria interviurilor Adevarul-Reviro continua vineri. Invitatul de la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, este Catalin Munteanu, proaspat absolvent al Scolii de Business de la Universitatea britanica Warwick, unde a fost si presedintele Societatii de Romani. A urmat doua stagii in companii de consultanta, iar acum este Junior Consultant la una din firmele din Big Four, ErnstYoung, in Bucuresti. continuă pe Adevărul

Adevarul Live de la ora 13.00: Povestea unui tanar angajat in Big Four, dupa revenirea de la studii peste hotare

Seria interviurilor Adevarul-Reviro continua vineri. Invitatul de la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, este Catalin Munteanu, proaspat absolvent al Scolii de Business de la Universitatea britanica Warwick, unde a fost si presedintele Societatii de Romani. A urmat doua stagii in companii de consultanta, iar acum este Junior Consultant la una din firmele din Big Four, ErnstYoung, in Bucuresti.

Adevarul LIVE: Cine sunt Adam si Eva? UDDI ne canta povestea lor, de la ora 14.00

Astazi, de la ora 14. 00, la Adevarul LIVE, se va afla Dragos Udila, UDDI, pentru a ne povesti despre cea mai recenta piesa, Adam si Eva. Aflam povestea din spatele videoclipului, discutam despre colaborarile din viitor, iar la sfarsit se vor alatura Jo si Mihai pentru o sesiune LIVE de muzica raggae.

Dependenti de Adrenalina, la Adevarul LIVE, ora 14.00: Ai incercat escaladarile indoor? Fa-ti curaj si ia parte la un maraton pe verticala!

Astazi, de la ora 14. 00, in platoul Adevarul LIVE, Andreea Burcea, fondatorul salii de escalada Vertical Spirit, vine sa povesteasca, la Dependenti de Adrenalina, despre un mod aparte de petrecere a timpului liber, bun pentru a-ti consuma energia in exces, intr-un loc agreat atat de adulti, cat si de copii.

Ministrul delegat pentru Buget, Darius Valcov, la Adevarul Live: Bugetul pe 2015 va fi in dezbatere publica la sfarsitul lunii noiembrie, accizele sigur nu vor creste

Darius Valcov discuta la Adevarul Live despre misteriosul proiect de buget pe 2015, despre accize, contributii sociale si alte taxe care ne asteapta in anul viitor, dar si despre excedentul bugetar in premiera postdecembrista pe care il inregistreaza acum Guvernul.

Adevarul Live, ora 15.00 - Despre alegeri si online cu Catalin Tenita, Zelist

Adevarul Live de la ora 15. 00 il aduce in studio pe Catalin Tenita de la ZeList, specialist online care va vorbi despre alegerile prezidentiale din prisma retelelor sociale si a blogurilor. Cum a influentat online-ul primul tur de scrutin? L-a influentat?.

Razvan Nicolescu, ministrul Energiei, vorbeste la Adevarul Live despre planul Romaniei de castigare a independentei energetice

Razvan Nicolescu, ministrul delegate pentru Energie, invitat la Adevarul Live incepand cu ora 12. 00, va vorbi despre situatia companiilor energetice din Romania, despre problema reducerii livrarilor de gaze naturale de catre Gazprom si despre cum vom trece peste aceasta iarna din punctul de vedere al resurselor energetice.

VIDEO Ministrul Daniel Constantin da, la Adevarul Live, replica fata de criticile UE: Nu vom revizui Programul de Dezvoltare Rurala 2014-2020

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a explicat la Adevarul Live ca proiectul Programului National de Dezvoltare Rurala, criticat de Comisia Europeana, a fost elaborat potrivit cu specificul Romaniei, deci nu e cazul sa fie revizuit.

Adevarul Live: Estul Ucrainei, ultimul pas spre transnistrizare

De la ora 12. 00, specialistul in geopolitica Dan Nicu vine in studioul Adevarul Live pentru a analiza implicatiile alegerilor din Republica Populara Donetk, dupa ce, duminica, ucrainenii si-au ales noi lideri separatisti, recunoscuti doar de Rusia.

VIDEO Adevarul Live: Estul Ucrainei, ultimul pas spre transnistrizare

De la ora 12. 00, specialistul in geopolitica Dan Nicu a venit in studioul Adevarul Live pentru a analiza implicatiile alegerilor din Republica Populara Donetk, dupa ce, duminica, ucrainenii si-au ales noi lideri separatisti, recunoscuti doar de Rusia.

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, prezinta bilantul anului agricol 2014 la Adevarul Live

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, invitat la Adevarul Live incepand cu ora 11. 00, va prezenta rezultatele anului agricol 2014, va vorbi despre contributia agriculturii la cresterea economica din acest an si care sunt solutiile pentru relansarea acestui sector.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )