Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prabusirea avionului rus in regiunea Sinai din Egipt, a fost un atac terorist

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prabusirea avionului rus in regiunea Sinai din Egipt, a fost un atac terorist

Prabusirea avionului de tip Airbus 321 al companiei ruse Metrojet in Peninsula Sinai a fost un atac terorist, a anuntat marti seful serviciilor secrete ruse, FSB, Aleksandr Bornikov, transmit DPA si EFE. continuă pe Ziarul Bursa

Prabusirea avionului rus in regiunea Sinai din Egipt a fost un atac terorist

ACTUALIZARE 15:44 Rusia a lansat rachete de croaziera din Marea Mediterana asupra fiefului ISIS la Raqa Marina rusa a lansat marti rachete de croaziera din Marea Mediterana asupra pozitiilor gruparii jihadiste Statul Islamic la Raqa, in nordul Siriei, relateaza Le Monde, citand surse din Ministerul francez al Apararii. *ACTUALIZARE 11:47 Doi angajati ai aeroportului Sharm al-Sheikh, retinuti in ancheta privind prabusirea avionului rus.

Rusia ofera o recompensa de 50 de milioane de dolari pentru informatiile legate de prabusirea avionului rusesc in Sinai

Rusia a promis o recompensa de 50 de milioane de dolari pentru informatiile legate de teroristii implicati in prabusirea avionului civil rusesc in peninsula Sinai din Egipt, in care si-au pierdut viata 224 de oameni, a anuntat marti serviciul secret intern FSB ex-KGB), citat de AFP.

FSB confirma ca prabusirea avionului rusesc in Egipt a fost un act terorist. Putin anunta intensificarea atacurilor in Siria si promite prinderea vinovatilor

Tragedia aviatica din Peninsula Sinai, soldata cu 224 de morti in urma prabusirii unui avion rusesc Airbus A321, a fost cauzata de un dispozitiv exploziv improvizat plasat la bordul aparatului de zbor, a declarat seful FSB serviciul rusesc de securitate), Aleksandr Bortnikov, citat de agentia de stat Itar-Tass.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )