Libnet.ro
UNICEF

15:45

La pranz cu Liviu Tudor, cel mai puternic roman din lumea birourilor: Munca intensa este un fel de a fi pentru un antreprenor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
La pranz cu Liviu Tudor, cel mai puternic roman din lumea birourilor: Munca intensa este un fel de a fi pentru un antreprenor

De profesie inginer de aviatie, Liviu Tudor a intrat in business in anul 1990, cand a inceput sa importe calculatoare din Singapore. Acum este cel mai mare proprietar roman de birouri si unul dintre cei mai mari jucatori de pe acest segment de piata. continuă pe Wall-Street Ro

La pranz cu Liviu Tudor, cel mai puternic roman din lumea birourilor: Munca intensa este un fel de a fi pentru un antreprenor

De profesie inginer de aviatie, Liviu Tudor a intrat in business in anul 1990, cand a inceput sa importe calculatoare din Singapore. Acum este cel mai mare proprietar roman de birouri si unul dintre cei mai mari jucatori de pe acest segment de piata.

Piata auto europeana, cel mai puternic avans din ultimii patru ani

Vanzarile de automobile din UE au urcat in decembrie cu 13,3%, la 906. 300 unitati, cea mai puternica crestere din ultimii patru ani, limitand declinul inregistrat in 2013 la 1,7%, cu 11,85 milioane de autoturisme livrate, potrivit datelor Asociatiei.

Jocurile Olimpice de la Soci: Romanii participa cu cel mai vechi bob din competitie

Sportivii romani participa la Jocurile Olimpice de la Soci cu cel mai vechi bob din competitie. Reprezentantii federatiilor straine au ramas uimiti de performanta romanilor care au reusit sa se califice la.

Cel mai mic nufar din lume, furat din gradinile regale britanice de la Londra

Cel mai mic nufar din lume a fost furat din Serele din gradinile regale britanice de la Londra. Furtul ar fi fost comis joi in sera cu numele printului Charles, iar politia a facut un apel la martori care.

O zi pana la cel mai puternic meci de box din istoria Canadei.

Istoria boxului canadian este una extrem de bogata, tara nord-americana fiind un adevarat pol pentru boxul profesionist la nivel mondial, insa lupta dintre Lucian Bute si Jean Pascal, care va avea loc sambata duminica, 5:23 ora Romaniei), este considerata in Canada cel mai important meci de box din ultimii 35 de ani. Unora le place sa citeasca istorie, altora le place sa o scrie. Eu fac parte din a doua categorie, asta spunea Jean Pascal pentru presa canadiana intr-una dintre multele .

Dezastrul sta la panda. Cel mai important ghetar din Antarctica a atins un punct critic al topirii

Ghetarul care contribuie cel mai mult la cresterea nivelului marii dintre toti colosii de gheata ai Antarcticii a atins un punct critic al topirii incontrolabile. Potrivit unui studiu prezentat de LiveScience,.

Simona Halep, locul 4 in topul cel mai buni sportivi din Balcani in 2013

Performantele excelente obtinute de Simona Halep in 2013 au dus-o pana pe locul 4 in clasamentul celor mai buni sportivi din Balcani anul trecut. Romanca a avut un 2013 fantastic, ajungand pana pana pe locul.

SURPRIZA: Messi nu se afla in cel mai bun 11 din lume, votat de fanii UEFA. ...

Fanii si cititorii site-ului oficial al UEFA au votat incepand din 2001, in fiecare an, echipa ideala, alegand pentru fiecare post cate un jucator. Desi considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti din istorie, Lionel Messi, nu a fost votat in echipa anului 2013. Rivalitatea dintre Ronaldo si Messi atinge cote maxime pe toate planurile, inclusiv atunci cand vine vorba de preferintele suporterilor. Castigator al Balonului de Aur 2013, Ronaldo si-a asigurat un loc in 11-le ideal al fanilor, .

A fost furat cel mai mic nufar din lume din gradina botanica regala

Serele din gradinile regale britanice de la Londra au fost saptamana trecuta teatrul unui furt cel putin ciudat: a fost furat un nufar extrem de rar. Scotland Yardul a declansat o ancheta, deocamdata fara.

Arsenie reprezinta Romania la cel mai important festival din America de Sud!

Cea de-a 55-a editie a celui mai important festival muzical din America de Sud, Vina del Mar, se va desfasura.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )