Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Prefectul Capitalei spune ca avea semnale despre greva STB, dar Nicusor Dan nu i-a raspuns la telefon

Hotnews Hotnews,
 Prefectul Capitalei spune ca avea semnale despre greva STB, dar Nicusor Dan nu i-a raspuns la telefon

Prefectul Capitalei, Alexandra Vacaru, spune ca a incercat inca de miercuri seara sa discute cu primarul general Nicusor Dan despre greva de la STB, intrucat avea semnale, dar acesta nu i-a raspuns la telefon pana joi dimineata. continuă pe Hotnews

Prefectul Capitalei: Am incercat si in cursul serii sa il sun pe domnul primar, mi-a raspuns dupa ora 6 in aceasta dimineata

Prefectul Capitalei, Alexandra Vacaru, afirma ca a incercat inca de miercuri seara sa discute cu primarul general Nicusor Dan despre greva de la STB, intrucat avea semnale. ) domnul primar nu mi-a raspuns aseara, mi-a raspuns dupa ora 6 in aceasta dimineata, arata Vacaru, precizand ca joi a fost la Primaria Capitalei si a discutat cu edilul-sef.

Greva generala in transportul public din Bucuresti. Autobuzele, troleibuzele si tramvaiele STB au ramas in depouri Ce vor sindicalistii si ce spune conducerea societatii Nicusor Dan: O actiune foarte grava, orchestrata de sindicat

Angajatii STB, societatea de transport public din Bucuresti, au intrat joi dimineata in greva generala, sindicalistii spunand ca revendicarile lor privind cresterile salariale nu au fost solutionate. Directorul societatii de transport din Capitala a replicat ca salariul mediu brut este de 7. 000 de lei, i-a acuzat pe sindicalisti de actiuni ilegale si a vorbit despre furturi de combustibil si de probleme cu comenzile de piese. La randul sau, primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca greva este una ilegala, orchestrata de sindicatul reprezentativ condus de liderul sindical Vasile Petrariu, consilier PSD. -----------------16:05 Instanta a decis suspendarea grevei angajatilor STB13:43 Cat castiga soferii de autobuze, troleibuze si tramvaie de la STB11:56 Liderul sindicatului din STB, intrebat cand vor reveni soferii pe trasee: Cand directorul general va pleca11:38 Prefectul Capitalei spune ca avea semnale despre greva STB, dar Nicusor Dan nu i-a raspuns la telefon11. 34 STB a depus doua sesizari in justitie, prima va fi judecata incepand cu ora 14. 0011:23 Cine este Vasile Petrariu, liderul sindicatului reprezentativ din STB, acuzat de Nicusor Dan ca a orchestrat greva 08:48 Nicusor Dan: Este o greva ilegala. imi pare rau ca soferii au cazut in plasa acestor manipiulari cu substrat politic08:26 Masurile anuntate de Prefectura Capitalei in urma grevei angajatilor STB08:24 Metrorex transmite ca a luat toate masurile necesare pentru preluarea unui numar crescut de calatori 08:15 Haos in Bucuresti, joi dimineata: Strazi pline de masini, aglomeratie la metrou, preturi mai mari la serviciile de ride-sharing.

Prefectul Capitalei i-a solicitat primarului general sa mentina ordinea publica in contextul grevei angajatilor STB

Prefectul Capitalei, Alexandra Vacaru, a anuntat ca i-a solicitat primarului general Nicusor Dan, in cadrul unei intrevederi avute astazi cu acesta, sa mentina ordinea publica in contextul grevei angajatilor Societatii de Transport Bucuresti STB).

Greva STB. Decizia Tribunalului Bucuresti in acest caz

Ora 16. 00: Tribunal a decis ca greva este ilegala si ca activitatea angajatilor trebuie reluata de indata. De la ora 14. 00, Tribunalul Bucuresti analizeaza cererea Societatii de Transport Bucuresti STB) privind suspendarea grevei declansate joi de soferii de autobuze, troleibuze si tramvaie din Capitala. in acelasi timp, tot la Tribunalul Bucuresti se judeca o alta .

Greva STB. Este asteptata decizia Tribunalului Bucuresti in acest caz

De la ora 14. 00, Tribunalul Bucuresti analizeaza cererea Societatii de Transport Bucuresti STB) privind suspendarea grevei declansate joi de soferii de autobuze, troleibuze si tramvaie din Capitala. in acelasi timp, tot la Tribunalul Bucuresti se judeca o alta solicitare depusa tot de STB prin care se cere constatarea nelegalitatii grevei. Acest dosar va ajunge pe .

Ce a putut spune Andreea Tonciu despre Blaze la Survivor Romania 2022. Oare va fi sanctionata aspru?

Spiritele s-au incins foarte mult in editia a 3-a de la Survivor Romania 2022. Andreea Tonciu s-a implicat intr-un scandal care a pornit chiar in teren. Bruneta si ceilalti coechipieri au sarit la gatul lui Blaze. Ce i-a spus atunci fosta asistenta TV? Scandal Survivor Romania 2022: ce a spus Andreea Tonciu despre Blaze? Andreea .

Nicusor Dan, interventie in greva STB: Nu este spontana. Este ilegala si politica!

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a facut apel in aceasta dimineata la soferii STB pentru a se intoarce la munca. Acesta sustine ca greva nu este una spontana, ci una politica, ce afecteaza viata a sute de mii de bucuresteni.

Cand se incheie greva STB? Anuntul liderului de sindicat

Protestul de la STB se va termina cand directorul general va pleca, a spus, joi, liderul de sindicat Vasile Petrariu, care afirma ca nu este o greva organizata de sindicat, ci o actiune a oamenilor care au dreptul de a decide cat mai suporta.

Aglomeratie la metrou, in Bucuresti, dupa greva STB |Metrorex a introdus toate trenurile in circulatie

Metrorex introduce in circulatie toate trenurile disponibile din flota si va circula in orele de varf la un interval minim posibil, anunta compania, in conditiile in care angajatii STB au declanasat o greva generala spontana.

Greva STB. Transportul public in Capitala este complet paralizat

Angajatii Societatii de Transport Bucuresti au intrat joi dimineata in greva spontana, dupa actiunea de protest de miercuri. Asadar, transportul public de suprafata este paralizat complet.

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1444 seconds )