Libnet.ro
UNICEF

20:30

Prefectura Bucuresti: Echipele mobile de vaccinare impotriva COVID-19 vor ajunge vineri in centrele rezidentiale publice si private

Antena3 Antena3,
Prefectura Bucuresti: Echipele mobile de vaccinare impotriva COVID-19 vor ajunge vineri in centrele rezidentiale publice si private

Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti a transmis vineri ca etapa II de vaccinare debuteaza cu vaccinarea persoanelor cu grad ridicat de risc, a varstnicilor din centrele rezidentiale si a personalului care deserveste aceste locatii. in acest sens, echipele mobile de vaccinare se vor deplasa atat in centrele rezidentiale publice, cat si in cele private, aflate pe raza municipiului Bucuresti. continuă pe Antena3

PREFECTURA BUCURESTI: Echipe mobile de vaccinare impotriva COVID-19 se vor deplasa, astazi, in centrele rezidentiale

Echipe mobile de vaccinare impotriva COVID-19 se vor deplasa, astazi, atat in centrele rezidentiale publice, cat si in cele private aflate pe raza Capitalei, potrivit unui comunicat al Prefecturii Bucuresti.

Valeriu Gheorghita, detalii despre etapa a doua a campaniei de vaccinare: Chiar din data de 15 ianuarie, echipele mobile merg la centrele sociale

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 a declarat marti ca rtapa a doua a procesului de imunizare va debuta pe 15 ianuarie cu vaccinarea personalului si a beneficiarilor din.

CIPRIAN CIUCU: Un al saptelea centru de vaccinare impotriva COVID-19, situat in UPB, este evaluat de DSP

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anuntat ca un al saptelea centru de vaccinare impotriva COVID-19, situat in incinta Universitatii Politehnice Bucuresti UPB), este evaluat de DSP Bucuresti.

CLOTILDE ARMAND: Vom avea 64 de puncte de vaccinare impotriva COVID-19 la Romexpo

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat astazi ca 64 de puncte de vaccinare impotriva COVID-19 vor functiona la Romexpo.

VALERIU GHEORGHITA: Studentii la medicina ar putea face parte din echipele de vaccinare

Studentii la medicina ar putea face parte din echipele de vaccinare, a declarat, marti, coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, care a precizat ca s-a intalnit cu rectorii universitatilor de profil pentru a stabili un acord in acest sens.

Primaria Sectorului 4 amenajeaza centrele de vaccinare impotriva COVID-19 la mall-uri si la Palatul Copiilor

Primaria Sectorului 4 amenajeaza 29 de puncte medicale pentru vaccinarea populatiei impotriva COVID-19 , in 4 locatii: Palatul Copiilor, Mall Grand Arena, Sun Plaza si City-Mall de la Eroii Revolutiei. Lucrarile de amenajare la centrul din Grand Arena au inceput vineri si administratia locala estimeaza ca se vor finaliza in cateva zile. Costul de amenajare a unei locatii se ridica la 4000-5000 de euro, a anuntat primarul Daniel Baluta in cadrul unei conferinte de presa sustinute vineri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )