Libnet.ro
UNICEF

00:06

O prefectura din Romania, pe primul loc privind comunicarea si transparenta online

Adevărul Adevărul,
O prefectura din Romania, pe primul loc privind comunicarea si transparenta online

Pagina de facebook a Institutiei Prefectului Bihor se situeaza pe primul loc intre prefecturile din tara in ceea ce priveste comunicarea si transparenta in mediile online. continuă pe Adevărul

VIDEO Bayern Munchen - Leipzig 3-0/ Bavarezii raman pe primul loc in Bundesliga

Bayern Munchen a luat un avans de trei puncte fata de RB Leipzig, dupa ce a invins-o, miercuri, scor 3-0, in etapa a XVI-a din campionatul Germaniei. Gratie acestei victorii, echipa lui Carlo Ancelotti a acumulat 39 de puncte si ramane pe primul loc in Bundesliga.

Cea mai NONCONFORMISTA petrecere de Craciun din Romania: DUPA 12 NOAPTEA SE SCOT HAINELE

Cei care vor sa petreaca diferit in noaptea de revelion au ocazia sa participe la Revelionul Sexului din Romania, intr-un club de swingeri ce va avea loc pe data de 31.

Cea mai NONCONFORMISTA petrecere de REVELION din Romania: DUPA 12 NOAPTEA SE SCOT HAINELE

Cei care vor sa petreaca diferit in noaptea de revelion au ocazia sa participe la Revelionul Sexului din Romania, intr-un club de swingeri ce va avea loc pe data de 31.

Noapte insangerata, inainte de Craciun, pe soselele din Romania. O fata de 18 ani si alte doua persoane au murit. Peste 20 de oameni sunt raniti

O serie de accidente grave s-au produs, in noaptea de joi spre vineri, pe drumurile publice din Romania.

Egiptul a cumparat zeci de mii de tone de GRAU din Romania

Egiptul, cel mai mare importator mondial de grau, a cumparat marti o cantitate de 360. 000 de tone de grau din Rusia, Argentina si Romania, in cadrul unei licitatii organizate de Autoritatea Ge.

O familie de cetateni turci ar conduce mafia kurda din Romania. Unul dintre membrii grupului are o apropiere ciudata de familia lui Sevil Shhaideh

O familie de cetateni turci de etnie kurda ar conduce afaceri suspecte de sute de milioane de euro in Romania, sub paravanul comertului cu fructe si legume.

Ionut Dumitru: Capitalurile ies din tarile emergente, inclusiv din Romania

Majorarea recenta a ratei dobanzii cheie de catre FED a condus la iesirea capitalurilor din tarile emergente, inclusiv din Romania, si la migrarea lor catre SUA, ne-a spus Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )