Libnet.ro
UNICEF

14:15

UE pregateste incriminarea calatoriilor in scopuri teroriste

Hotnews Hotnews,
 UE pregateste incriminarea calatoriilor in scopuri teroriste

Comisia Europeana a adoptat, miercuri, un pachet de masuri pentru a consolida lupta impotriva terorismului si a traficului de arme si explozibil, care prevede, in special, incriminarea calatoriilor in strainatate, spre exemplu in Siria, pentru pregatirea sau comiterea de atacuri. continuă pe Hotnews

Achizitiile publice din statele membre, monitorizate de Comisia Europeana

Pentru a sustine asigurarea celui mai bun raport calitate pret, Comisia Europeana vrea sa creeze o baza de date cu toate neregulile constatate in statele membre in domeniul achizitiilor publice.

Comisia Europeana: 10 probleme ale mediului de investitii din Romania

Comisia Europeana a realizat o lista a celor mai importante probleme pe care guvernele din statele membre le au de rezolvat pentru imbunatatirea mediului de investitii local. In cazul Romaniei, noului Guvern ii este recomandat, printre altele, sa se.

Comisia Europeana aproba ajutorul de stat pentru Piraeus Bank

Comisia Europeana a aprobat duminica ajutorul suplimentar pe care Guvernul de la Atena il va acorda celui mai mare grup bancare elen, Piraeus, pe baza planului de restructurare modificat, realizat dupa publicarea rezultatelor testelor de stres derulate de Banca Centrala Europeana, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2507 seconds )