Libnet.ro
UNICEF

05:30

Achizitiile publice din statele membre, monitorizate de Comisia Europeana

Adevărul Adevărul,
Achizitiile publice din statele membre, monitorizate de Comisia Europeana

Pentru a sustine asigurarea celui mai bun raport calitate pret, Comisia Europeana vrea sa creeze o baza de date cu toate neregulile constatate in statele membre in domeniul achizitiilor publice. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana: 10 probleme ale mediului de investitii din Romania

Comisia Europeana a realizat o lista a celor mai importante probleme pe care guvernele din statele membre le au de rezolvat pentru imbunatatirea mediului de investitii local. In cazul Romaniei, noului Guvern ii este recomandat, printre altele, sa se.

Dacian Ciolos: Vrem ca achizitiile publice sa fie mai transparente

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, ca isi doreste ca procedurile de achizitii publice sa fie derulate mai transparent, el adaugand ca in Romania exista in acest sens si obiceiul de a adauga in legislatie prevederi pe langa cele obligatorii din punct de vedere european. Am vrea ca achizitiile publice sa fie mult mai simple, mai clare si mai transparente. Legislatia nationala se aliniaza la o directiva europeana care prevede niste principii legate de achizitiile publice si am constatat ca noi avem obiceiul sa mai tot adaugam la ceea ce e obligatoriu din punct de vedere european, pentru ca vorbim de fonduri europene. Sigur, aveam o legislatie nationala si aliniam tot timpul legislatia europeana la legislatia nationala in sensul ca mai adaugam niste lucruri, a spus Ciolos, intr-o emisiune la Europa FM.

Comisia Europeana aproba ajutorul de stat pentru Piraeus Bank

Comisia Europeana a aprobat duminica ajutorul suplimentar pe care Guvernul de la Atena il va acorda celui mai mare grup bancare elen, Piraeus, pe baza planului de restructurare modificat, realizat dupa publicarea rezultatelor testelor de stres derulate de Banca Centrala Europeana, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Dacian Ciolos: Vrem ca achizitiile publice sa fie mai transparente

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, ca isi doreste ca procedurile de achizitii publice sa fie derulate mai transparent, el adaugand ca in Romania exista in acest sens si 'obiceiul' de a adauga in legislatie prevederi pe langa cele obligatorii din punct de vedere european, relateaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )