Libnet.ro
UNICEF

09:15

Preliminarii Euro 2016: Germania si Polonia merg si ele la Campionatul European. Se cunosc 16 calificate

Adevărul Adevărul,
Preliminarii Euro 2016: Germania si Polonia merg si ele la Campionatul European. Se cunosc 16 calificate

Euro 2016 va fi primul Campionat European care va alinia la start 24 de echipe, aproape jumatate din cele care au inceput preliminariile. continuă pe Adevărul

Preliminarii Euro 2016: Germania, Polonia, Portugalia si Danemarca pot obtine diseara calificarea in Franta

Diseara incepe ultima etapa a preliminariilor Euro 2016, fiind programate meciuri il alte doua grupe, exceptand-o pe cea a Romaniei.

VIDEO Rezultate preliminarii Euro 2016: Lupta la sange intre Germania, Polonia si Irlanda. Portugalia s-a calificat la turneul final

Rezultate preliminarii Euro 2016. in urma rezultatelor inregistrate joi seara in preliminariile Euro 2016, Portugalia si Irlanda de Nord au ajuns pe lista echipelor calificate matematic la turneul final.

Preliminarii Euro 2016: Romania incheie pe locul al doilea in Grupa F. Clasamentul FINAL si rezultatele

Romania evolueaza in grupa F in preliminariile Euro 2016, alaturi de Ungaria, Grecia, Finlanda, Irlanda de Nord si Insulele Feroe. Urmareste aici, dupa fiecare etapa, clasamentul actualizat si rezultatele din grupa Romaniei.

Preliminarii Euro 2016: Clasamentul si rezultatele Grupei F, dupa Romania - Finlanda. UPDATE etapa a 9-a

Romania evolueaza in grupa F in preliminariile Euro 2016, alaturi de Ungaria, Grecia, Finlanda, Irlanda de Nord si Insulele Feroe. Urmareste aici, dupa fiecare etapa, clasamentul actualizat si rezultatele din grupa Romaniei.

Preliminarii Euro 2016: Olanda, victorie amara. Batavii sunt ca si eliminati. De ce miracol au nevoie. Rezultatele serii

Penultima etapa din faza grupelor a continuat sambata, iar rezultatele inregistrate au trimis la turneul final alte trei nationale si aproape ca au pecetluit soarta celei mai mari deceptii din aceste calificari.

Preliminarii Euro 2016: Spania si Elvetia s-au calificat la turneul final. Slovacia s-a incurcat acasa, Suedia e pe loc de baraj

Alte doua formatii au reusit aseara tarziu sa se califice matematic la turneul final din Franta, programat la anul.

Romania poate ajunge la EURO 2016 cu cel mai slab atac din preliminarii

O situatie incredibila in cazul Romaniei daca nationala pregatita de Anghel Iordanescu va obtine calificarea directa la turneul final EURO 2016.

Euro 2016: Lista echipelor care s-au calificat deja la turneul gazduit de Franta - Irlanda de Nord si Islanda, marile surprize

Dupa partidele disputate vineri seara in preliminarii, se cunosc numele a noua echipe care au obtinut deja calificarea la Euro 2016 competitie care se va disputa in vara anului viitor, in Franta).

Burleanu da cartile pe fata. A asteptat sa se obtina calificarea pentru a anunta cine va conduce nationala la Euro 2016

In ultimele zile au existat foarte multe zvonuri potrivit carora Anghel Iordanescu nu ar urma sa fie pastrat si pentru meciurile de la Euro 2016, pe banca echipei nationale urmand sa ia loc Mircea Lucescu sau Dan Petrescu. Razvan Burleanu a asteptat si el momentul obtinerii calificarii la Campionatul European pentru a face marele anunt.

Italia s-a calificat la EURO 2016

Finalista la editia din 2012 gazduita de Polonia si Ucraina, nationala de fotbal a Italiei s-a calificat, sambata seara, la turneul final EURO 2016 din Franta.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2815 seconds )