Libnet.ro
UNICEF

15:01

Prelungirea licentei de la Rosia Montana, OBLIGATORIE. Dan Sova explica cum este posibil

Antena3 Antena3,
Prelungirea licentei de la Rosia Montana, OBLIGATORIE. Dan Sova explica cum este posibil

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat in editia de sambata a emisiunii QA de la Antena 3, ca statul roman este obligat sa prelungeasca licenta de exploatare de la. continuă pe Antena3

Dezbatere pentru proiectul Rosia Montana la Alba Iulia cu participarea ministrului Dan Sova

Senatorul PNL de Alba organizeaza vineri, la Alba Iulia, o dezbatere pe tema proiectului minier de la Rosia Montana. Singurul ministru invitat care a confirmat participarea este Dan Sova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine.

Cine a refuzat Comisia Rosia Montana

Audierilor in Comisia pentru Rosia Montana s-au incheiat in aceasta saptamana. Marii absenti de la audieri au fost reprezentantii SRI, cei ai SIE, ai Ministerului Finantelor, cei ai Ministerului Apelor si Padurilor, precum si fostul ministru al Industriilor, Radu Berceanu, care a semnat trecerea licentei de la Minvest la RMGC. Cum si-au motivat absenta?.

Eugenia Voda solicita CNA, intr-o plangere deschisa, interzicerea reclamelor legate de Rosia Montana

Eugenia Voda, realizatoarea emisiunii Profesionistii de la TVR, a trimis o scrisoare deschisa Consilului National al Audiovizualului, intitulata De ce e 'bun pentru Romania' un Lac Otravit, mai mare decit Monaco?, in care solicita stoparea imediata si totala a reclamelor legate de Rosia Montana, care au invadat audiovizualul romanesc. Citeste scrisoarea in intregime in documentul atasat .

Eugenia Voda solicita CNA, intr-o plangere deschisa, interzicerea reclamelor legate de proiectul Rosia Montana

Eugenia Voda, realizatoarea emisiunii Profesionistii de la TVR, a trimis o scrisoare deschisa Consilului National al Audiovizualului, intitulata De ce e 'bun pentru Romania' un Lac Otravit, mai mare decit Monaco?, in care solicita stoparea imediata si totala a reclamelor legate de Rosia Montana, care au invadat audiovizualul romanesc. Citeste scrisoarea in intregime in documentul atasat .

Protestul Salvam Rosia Montana, runda a 7-a: Flash-mob in fata Guvernului, traseul include trecerea pe la sediul DNA. Se cauta candidati pentru portavoce

Protestatarii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana vor marsalui duminica prin Bucuresti pe un traseu care include un flash-mob in Piata Victoriei si trecerea prin fata Departamentului National Anticoruptie, potrivit anuntului postat pe contul Facebook UnitiSalvam, unde se precizeaza ca se cauta si candidati pentru a scanda slogane la portavoce.

Fostul director al Institutului de Geologie: Am dat corect avizul pozitiv pe proiectul Rosia Montana

Fostul director al Institutului Geologic al Romaniei IGR) Stefan Grigorescu a declarat joi ca a dat avizul favorabil proiectului de exploatare miniera de la Rosia Montana, pe baza documentatiei existente si a masuratorilor din teren, si ca nu stie sa fie anchetat pentru aceasta, precizeaza Mediafax.

VIDEO Rosia Montana ajunge la Guvern. Protestatarii vor face un flash mob chiar in Piata Victoriei din Capitala

Protestele fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana continua si in acest weekend, in Capitala. Pe langa marsul devenit deja traditional pentru duminicile bucurestenilor, manifestantii vor face un flash mob chiar in fata cladirii Guvernului din Piata Victoriei.

Rosia Montana si revolta din septembrie: ce a fost, ce a ramas

In ciuda a ceea ce au spus scepticii, protestele din Piata Universitatii din luna septembrie 2013 pentru Rosia Montana au marcat deja un moment cheie al istoriei recente post-decembriste. Asa cum am mai spus si in articolul meu precedent aceste proteste sunt un punct de referinta pentru evolutia viitoare a Romaniei, din mai multe puncte de vedere, pe care voi incerca sa le detaliez mai jos, pornind de la ceea ce a fost initial protestul, ajungand la ceea ce a devenit pe parcurs.

Proiectul Rosia Montana: RMGC respinge acuzatiile directorului Institutului Geologic Roman

Rosia Montana Gold Corporation RMGC) respinge acuzatiile lansate de directorul general al Institutului Geologic Roman, Stefan Marincea. Acesta a declarat la audierile din comisia speciala pentru legea privind proiectul minier ca societatea a falsificat hartile cu bazinul Vaii Corna unde ar urma sa fie construit iazul de decantare. Potrivit reprezentantilor RMGC aceste afirmatii nu sunt adevarate.

Kovesi: Nu exista dosare privind urmarirea penala in legatura cu proiectul de la Rosia Montana

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a declarat, in aceasta seara, ca nu exista dosare in care sa fi inceput urmarirea penala privind proiectul minier de la Rosia Montana, mentionand ca in anii 2000 au existat astfel de cauze, care au fost insa inchise, conform surselor de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )