Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premier League: Victorii pentru Manchester United si Chelsea, dupa ce au revenit de la 0-1

Hotnews Hotnews,
 Premier League: Victorii pentru Manchester United si Chelsea, dupa ce au revenit de la 0-1

Manchester United si Chelsea Londra au obtinut cate trei puncte importante, dupa ce au reusit sa intoarca rezultatul impotriva formatiilor Everton 3-1), respectiv Sheffield United 4-1), in etapa a opta din Premier League. continuă pe Hotnews

Cavani sparge gheata pentru Manchester United

Atacantul uruguayan Edison Cavani a marcat primul sau gol in tricoul lui Manchester United, sambata, in victoria obtinuta pe terenul lui Everton.

Surpriza in Champions League! Manchester United, invinsa de campioana Turciei

Formatia engleza Manchester United a fost surclasata de turcii de la Istanbul Basaksehir, cu scorul .

VIDEO Manchester United, invinsa de Istanbul Basaksehir Zenit, aproape de victorie cu Lazio

Dupa ce a debutat perfect in Grupa H le-a invins pe PSG si RB Leipzig), Manchester United a fost invinsa surprinzator, scor 2-1, de Istanbul Basaksehir. in Grupa F, Zenit Sankt Petersburg a fost aproape de victorie impotriva celor de la Lazio Roma 1-1), insa golul lui Mostovoy din minutul 90+3 a fost anulat pentru ofsaid.

VIDEO Southampton, lider provizoriu in Premier League (2-0 vs Newcastle)

Formatia Southampton a invins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Newcastle, si este lider in Premier League.

Europa League: Victorii cu 4-1 pentru Sparta Praga, AEK Atena si Arsenal AC Milan, invinsa cu 3-0 de Lille (Rezultatele serii)

Formatia Sparta Praga, cu Florin Nita in poarta, a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 4-1, echipa Celtic Glasgow, intr-un meci din grupele Europa League, arbitrat de Istvan Kovacs. Tot joi, Ionut Nedelcearu a fost integralist la AEK Atena in partida castigata in deplasare, cu scorul de 4-1, in fata echipei Zoria Luhansk. Cu Ciprian Tatarusanu rezerva, AC Milan a fost invinsa cu 3-0 de OSC Lille, pe teren propriu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )