Libnet.ro
UNICEF

23:00

Premiera nationala: Andrei Rosu, primul roman care a traversat inot Canalul Manecii

România Liberă România Liberă,
Premiera nationala: Andrei Rosu, primul roman care a traversat inot Canalul Manecii

Andrei Rosu a traversat inot Canalul Manecii, care presupune parcurgerea distantei de 480 de kilometri dintre Londra si Paris in alergare, inot si pe bicicleta. Astfel, sportivul in varsta de 39 de ani este primul roman care reuseste aceasta performanta. continuă pe România Liberă

Andrei Rosu, fost membru al turpei Gaz pe Foc, primul roman care a trecut inot Canalul Manecii

Andrei Rosu, ultramaratonist, a devenit primul roman care a trecut inot Canalul Manecii, in cadrul competitiei Enduroman, informeaza Adevarul. Fostul membru al trupei Gaz pe Foc s-a inscris in cursa.

Andrei Rosu, fost membru al trupei Gaz pe Foc, primul roman care a trecut inot Canalul Manecii

Andrei Rosu, ultramaratonist, a devenit primul roman care a trecut inot Canalul Manecii, in cadrul competitiei Enduroman, informeaza Adevarul. Fostul membru al trupei Gaz pe Foc s-a inscris in cursa.

Drama Sorinei, primul roman care a facut schimbare de sex: Mi-a parut rau dupa operatie, era tarziu. Nu am avut niciodata prieten, iar femeie adevarata nu o sa fiu niciodata

In urma cu 20 de ani Sorin Ratiu a suferit o interventie chirurgicala pentru schimbarea sexului, devenind primul roman care a facut o astfel de operatie. Daca atunci gestul ei uimea o tara intreaga,.

Andrei Rosu a devenit primul roman care trece inot Canalul Manecii

In aceste zile, Andrei Rosu participa la Arch 2 Arc A2A), concurs foarte dificil care presupune trei probe: 140 de kilometri de alergare intre Londra si Dover, traversarea Canalului Manecii intre Dover si Calais si 300 de kilometri de pedalare intre Calais si Paris. Andrei a trecut deja de chinul alergarii si al inotului.

Primul roman care trece inot Canalul Manecii. Cum s-a pregatit pentru cea mai grea experienta din viata sa

Andrei Rosu reprezinta Romania la una dintre cele mai grele competitii din lume, Arch 2 Arc A2A). Imagineaza-ti ca ajungi la limita si ca trebuie sa treci dincolo de ea, fiind totodata la jumatatea drumului.

Primul roman care a cantat in fata Papei Francisc

Un oradean este primu roman care a cantat in fata Papei Francisc. Evenimentul a avut loc in urma cu cateva zile, cand Sfantul Parinte s-a aflat intr-o vizita la Torino, vizita care a marcat punctul.

Primul roman care a trecut inot Canalul Manecii. Cele 21 de ore de chin ale lui Andrei Rosu

Andrei Rosu, fost component al trupei Gaz pe Foc si ultramaratonist, a devenit primul roman care a trecut inot Canalul Manecii.

Primul roman care a trecut inot Canalul Manecii

Zilele acestea se desfasoara Arch 2 Arc A2A), un concurs extrem de dificil in care concurentii trebuie sa treaca de trei probe: 140 de kilometri de alergare intre Londra si Dover, traversarea Canalului Manecii.

Un brasovean a devenit primul roman care a traversat inot Canalul Manecii

Andrei Rosu participa la o competitie de anvergura denumita Enduroman in beneficial fundatiei Hospice Casa Sperantei care ingrijeste bolnavii de cancer in stadiu termina. Competitia este una extrem de dura. , Presupune parcurgerea distantei intre Londra si Paris, prin alergare,inor si pedalare pe bicicleta.

Drama Sorinei, primul roman care a facut schimbare de sex: in veac nu o sa fiu femeie adevarata

La 20 de ani de la operatia care uimea Romania, Sorina Ratiu face naveta intre Romania si Italia, unde cerseste in portile bisericilor. Sorina a fost primul roman care a facut o astfel de operatie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )