Libnet.ro
UNICEF

06:00

Premiera pentru o companie din Republica Moldova. Purcari s-a listat la Bursa de Valori Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Premiera pentru o companie din Republica Moldova. Purcari s-a listat la Bursa de Valori Bucuresti

Grupul Purcari s-a listat astazi la Bursa de Valori Bucuresti, sub simbolul WINE, fiind prima companie din Republica Moldova care realizeaza aceasta performanta dupa o Oferta Publica Initiala IPO) pentru 49% din actiunile sale. continuă pe Adevărul

Microbuz cu 13 cetateni din Republica Moldova, rasturnat in judetul Vaslui

Un microbuz in care se aflau 13 cetateni din Republica Moldova, s-a rasturnat, miercuri seara, in zona localitatii Cretesti, judetul Vaslui, mai multe echipaje intervenind la fata locului. Din primele informatii, o singura persoana ar avea nevoie de ingrijiri medicale, potrivit news. ro.

Ultimul racnet: tigari de contrabanda aduse cu drona din Republica Moldova (FOTO)

O drona artizanala folosita la transportul tigarilor de contrabanda a fost identificatala frontiera cu Republica Moldova, la scurt timp dupa ce politistii de frontiera ieseni au sesizat zgomotul produs.

Sapte persoane au fost ranite in urma unui accident de circulatie provocat de un sofer din Republica Moldova

Un tanar de 27 de ani din Republica Moldova este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a patruns pe contransens cu masina pe care o conducea, lovind in plin o autoutilitara care circula regulamentar.

Interventie de salvare in Marea Neagra asupra unei nave din Republica Moldova in pericol de scufundare

Autoritatile portuare din Constanta au declansat o operatiune de salvare in Marea Neagra, dupa ce o nava sub pavilion moldovenesc a suferit mai multe probleme tehnice si risca sa se scufunde, precizeaza Digi24.

Republica Moldova se afla sub cod galben de precipitatii puternice sub forma de ninsori si lapovita

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Republica Moldova ca Serviciul Hidrometeorologic de Stat local a emis un avertisment de cod galben de precipitatii puternice sub forma de ninsori si lapovita, valabil pentru zilele de 15 si 16 februarie 2018.

MAE: Republica Moldova se afla sub Cod galben de precipitatii puternice care se vor transforma in ninsori si lapovita

E Cod galben de precipitatii puternice sub forma de ninsori si lapovita in Republica Moldova, anuntul fiind facut de Ministerul Afacerilor Externe MAE), care ii atentioneaza pe romanii ce vor sa tranziteze tara vecina.

Banca Transilvania pune pe masa 31 mil. euro pentru a-i cumpara integral pe moldovenii de la Victoriabank

Banca Transilvania TLV) va demara o oferta publica de preluare obligatorie a actiunilor pe care nu le detine la Victoriabank, a treia cea mai mare banca din Republica Moldova. Valoarea tranzactiei ar putea ajunge la 146,5 mil. lei 31,4 mil. euro).

Lovitura pentru Romania din partea Germaniei

Ministrul de Finante din landul Bavaria, Markus Soeder, a respins miercuri orice proiect de expansiune a zonei euro care sa includa Romania si Bulgaria, si a afirmat ca partidul sau conservator, Uniunea.

Salarii scazute pentru angajatii din trei servicii ale Primariei Sectorului 2

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat miercuri ca angajatilor de la trei servicii din primaria pe care o conduce le-a scazut venitul net cu aproximativ 20%, anunta Agerpres. Angajatii nu aveau functii de conducere.

Surpriza mare pentru utilizatori din partea Google. A fost lansat AMP Stories

Google a lansat marti un nou format foarte vizual de articole online, conceput pentru dispozitivele mobile si inspirat de formatul stories folosit de platformele Snapchat si Instagram, transmite AFP. Formatul.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )