Libnet.ro
UNICEF

06:00

Premiera in Sierra Leone: O femeie a fost aleasa in fruntea federatiei de fotbal

Adevărul Adevărul,
Premiera in Sierra Leone: O femeie a fost aleasa in fruntea federatiei de fotbal

O femeie a fost aleasa la sefia Federatiei de Fotbal din Sierra Leone, o premiera pentru aceasta tara vest-africana, ea afirmand ca intentioneaza sa promoveze fotbalul feminin. continuă pe Adevărul

Premiera in Sierra Leone: O femeie a fost aleasa in fruntea federatiei de fotbal

O femeie a fost aleasa la sefia Federatiei de Fotbal din Sierra Leone, o premiera pentru aceasta tara vest-africana, ea afirmand ca intentioneaza sa promoveze fotbalul feminin, scrie Mediafax.

O femeie a fost aleasa in fruntea federatiei de fotbal din Sierra Leone, pentru prima data in istorie

O femeie a fost aleasa la sefia Federatiei de Fotbal din Sierra Leone, o premiera pentru aceasta tara vest-africana. Ea devine, astfel, a doua femeie care conduce un for fotbalistic la nivel mondial, dupa Lydia.

O femeie a fost aleasa in fruntea federatiei de fotbal. Vezi unde s-a intamplat acest lucru.

O femeie a fost aleasa la sefia Federatiei de Fotbal din Sierra Leone, o premiera pentru aceasta tara vest-africana, ea afirmand ca intentioneaza sa promoveze fotbalul feminin, informeaza Mediafax. Isha Johansen, 48 de ani, aleasa la Freetown, nu a avut adversar, dupa descalificarea candidatilor. Un comitet local desemnat de FIFA i-a descalificat pe fostul jucator al Inter Milano si AS Monaco, Mohamed Kallon, pentru ca nu a locuit recent in Sierra-Leone, in timp ce alti doi candidati, Rodney .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )