Libnet.ro
UNICEF

23:45

Premiera: Traian Basescu, invitat special la Romania TV, despre care acum un an spunea ca duce campanii de dezbinare a natiunii

Hotnews Hotnews,
 Premiera: Traian Basescu, invitat special la Romania TV, despre care acum un an spunea ca duce campanii de dezbinare a natiunii

Traian Basescu este invitatul special al televiziunii Romania TV duminica seara si discuta despre cabinetul Ciolos. Este pentru prima oara cand fostul presedinte vine in studioul televiziunii controlate de Sebastian Ghita, pe care Traian Basescu l-a numit in repetate randuri drept partener al lui Victor Ponta si finantator al campaniei acestuia. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, despre atentatele din Paris: Expulzarea migrantilor este solutia

Liderul Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat, vineri seara, pe Facebook, ca inchiderea frontierelor UE si expulzarea migrantilor este solutia corecta, iar ca solutia Europei este solidaritatea impotriva islamismului terorist.

Traian Basescu, doua reactii dupa atentatele teroriste din Paris: Inchiderea frontierelor UE si expulzarea migrantilor este solutia corecta

In Europa avem o singura solutie: uniti fara rezerve impotriva islamismului terorist. Repatrierea imediata a celor care au invadat Europa in acest an, consolidarea si inchiderea frontierelor UE pentru migrantii musulmani printre care se strecoara grupari teroriste sunt o necesitate imediata, a scris Traian Basescu pe Facebook la cateva ore dupa atentatele din Paris, soldate cu peste 120 de morti.

Traian Basescu incepe medierea cu Gabriela Vranceanu Firea. Parchetul General va suspenda cercetarile

Procurorii Parchetului General vor suspenda cercetarile in dosarul in care Traian Basescu este acuzat de amenintare. Asta, dupa ce fostul presedinte a inceput procedura de mediere cu senatorul PSD Gabriela Firea.

Alina Bica cere audierea lui Traian Basescu in instanta. Ce au decis judecatorii

Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, le-a cerut, joi, magistratilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) audierea lui Traian Basescu, in calitate de martor, in dosarul in care a fost trimisa in judecata alaturi de fostul ministru Adriean Videanu. Judecatorii nu au fost de acord.

intalnire Traian Basescu - Emil Boc, fara discutii politice

Liderul Miscarii Populare, Traian Basescu, si primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc PNL), s-au intalnit, vineri seara, la un hotel din Cluj, alaturi de mai multu membi ai MP.

Traian Basescu si Emil Boc s-au intalnit la un hotel din Cluj, alaturi de mai multi membri ai MP. Boc: Nu am discutat politica, a fost o reintalnire a doi oameni

Liderul Miscarii Populare, Traian Basescu, si primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc PNL), s-au intalnit, vineri seara, la un hotel de cinci stele din municipiu, la Cluj fiind programata, sambata, o intalnire regionala a MP.

Dacian Ciolos, discutii cu Traian Basescu

Premierul desemnat Dacian Ciolos s-a intalnit, joi, cu liderul Miscarii Populare Traian Basescu. Fostul presedinte l-a insotit pe premierul desemnat la iesirea din sediul formatiunii si i-a urat mult noroc.

Dacian Ciolos, discutii cu Traian Basescu. Ce a anuntat seful Miscarii Populare

Premierul desemnat Dacian Ciolos s-a intalnit, joi, cu liderul Miscarii Populare Traian Basescu. Fostul presedinte l-a insotit pe premierul desemnat la iesirea din sediul formatiunii si i-a urat mult noroc.

UPDATE. Jurnalistul roman despre care se spunea ca a fost ranit in atentatele din Franta: Nu am patit nimic

Un jurnalist roman care lucreaza la France 24 se afla printre victimele atacurilor de vineri seara de la Paris, el fiind internat in stare grava, anunta, pe Facebook, apropiati ai acestuia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )