Libnet.ro
UNICEF

15 Iun.

UPDATE. Jurnalistul roman despre care se spunea ca a fost ranit in atentatele din Franta: Nu am patit nimic

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Jurnalistul roman despre care se spunea ca a fost ranit in atentatele din Franta: Nu am patit nimic

Un jurnalist roman care lucreaza la France 24 se afla printre victimele atacurilor de vineri seara de la Paris, el fiind internat in stare grava, anunta, pe Facebook, apropiati ai acestuia. continuă pe România Liberă

Andrei Marian Mihai, jurnalist roman care lucreaza pentru France 24, a fost ranit grav in atentatele de la Paris

Andrei Marian Mihai, un jurnalist roman in varsta de 30 de ani, care lucreaza pentru France 24, a fost ranit grav in atentatele de vineri seara de la Paris, au anuntat apropiatii tanarului, pepagina sa de Facebook.

VIDEO Un jurnalist Le Monde a filmat scene terifiante la Bataclan si a fost ranit: Asta e momentul in care am fost impuscat. Am simtit ca si cand o petarda mi-ar fi explodat in umar

Jurnalistul Daniel Psenny, de la Le Monde, a filmat cu telefonul mobil scene cutremuratoare la atacul terorist de la sala de concerte Bataclan. Dupa ce a lasat telefonul si a inceput sa ajute ranitii, Psenny a fost si el impuscat. Este ranit la umarul stang si se afla internat la spitalul Georges-Pompidou.

Un motociclist a fost ranit grav intr-un accident rutier pe DN 66

Un accident rutier grav s-a petrecut pe Drumul National 66 la iesirea din municipiul Petrosani, spre Hateg. Un motociclist a ajuns in stare critica la spital, dupa ce s-a prabusit pe caldaram, dupa impactul cu autoturimul pe care incerca sa il depaseasca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )