Libnet.ro
UNICEF

20:15

in Premiera: Urmasul lui George Enescu. O poveste care in Romania nu ar fi cunoscut succesul

Antena3 Antena3,
in Premiera: Urmasul lui George Enescu. O poveste care in Romania nu ar fi cunoscut succesul

Nu este de mirare ca fiind atat de ocupati cum sa se imbogateasca, alesilor nostri le scapa cateva detalii. Cum ar fi sa sprijine marile talente, ca sa nu mai caute apreciere pe la altii. O frumoasa. continuă pe Antena3

McDonalds Romania transforma Piata George Enescu intr-un labirint de zambete

McDonalds Romania a transformat peste noapte piata George Enescu din Bucuresti intr-un adevarat loc de joaca, plin de bucurie si distractie. 24 martie a fost ziua surprizelor pentru toti prietenii McDonalds, iar in Bucuresti, peste 1000 de oameni au sarbatorit bucuria si zambetele, trecand pragul unui labirint imens construit in piata George Enescu.

(P) McDonalds Romania transforma Piata George Enescu intr-un labirint de zambete

Piata George Enescu a fost transformata intr-un labirint imens Peste 1000 de prieteni McDonalds au fost prezenti la eveniment Evenimentul face parte din initiativa globala imlovinit24 si a putut fi .

Adevarul Live, ora 12.00. Andrei Dimitriu, directorul Filarmonicii George Enescu, despre distinctia Nihil Sine Deo conferita de Casa Regala

Castelul Peles a gazduit pe 24 si 25 martie o serie de evenimente publice cu ocazia aniversarii zilei de nastere a Altetei Sale Regale Principesa Mostenitoare Margareta. Andrei Dimitriu, directorul Filarmonicii George Enescu, va vorbi de la ora 12. 00, la Adevarul Live, despre conferirea distinctiei Nihil Sine Deo Filarmonicii George Enescu.

Cum si-a sustinut Ponta ministrii cu probleme penale in cel mai cinstit Guvern pe care Romania l-a avut

Victor Ponta garanta, inca de cand a fost nominalizat in functia de premier, ca va conduce cel mai cinstit Guvern pe care Romania l-a avut. Celebra declaratie a fost facuta de 28 aprilie 2012. In martie 2015, acelasi Victor Ponta promitea ca in urmatorii cinci ani, PSD va fi partidul tolerantei zero fata de coruptie. Ce s-a intamplat intre cele doua momente? Potrivit unei monitorizari facute de ziarul Gandul, cel mai cinstit Guvern a ajuns sa inregistreze 12 urmariti penal, un incompatibil si un plagiator. La acestia, poate fi adaugat Ponta insusi cu acuzatia grava de plagiat. Ponta nu doar ca a condus, in realitate, un Guvern departe de a fi cinstit, ci le-a mai si luat apararea, i-a laudat si sustinut pe cei cu probleme penale. Vezi in text cateva cazuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )