Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul anunta joi ce decizie a luat in privinta ministrului Justitiei, Florin Iordache. Va fi sau nu tap ispasitor pentru OUG 13?

B1 B1,
Premierul anunta joi ce decizie a luat in privinta ministrului Justitiei, Florin Iordache. Va fi sau nu tap ispasitor pentru OUG 13?

Premierul Sorin Grindeanu este asteptat sa anunte joi decizia pe care a luat-o in privinta ministrului Justitiei, Florin Iordache, in contextul scandalului Ordonantei 13 de modificare a legislatiei. continuă pe B1

Grindeanu anunta joi ce a hotarat in privinta ministrului Justitiei. Florin Iordache: Voi discuta cu primul ministru si va voi anunta decizia

Premierul Sorin Grindeanu este asteptat sa anunte joi decizia pe care a luat-o in privinta ministrului Justitiei, Florin Iordache, in contextul scandalului Ordonantei 13 de modificare a legislatiei penale, sustinuta de ministru si care a declansat cele mai ample proteste de strada din istoria moderna a Romaniei. Opinia publica si opozitia i-au cerut in repetate randuri demisia. 03 Voi discuta cu primul ministru si va voi anunta decizia, a declarat jurmalistilor Florin Iordache.

Florin Iordache isi afla, joi, soarta. Dupa sedinta de Guvern, premierul Sorin Grindeanu va anunta ce decizie a luat in privinta ministrului Justitiei

Minstrul Justitiei, Florin Iordache, va discuta, joi, cu premierul Sorin Grindeanu, cu privire la mandatul sau, ca urmare a nemultumirilor starnite de OUG 13, care prevedea modificarea Codului Penal si Codului de Procedura Penala, si abrogata duminica.

Premierul anunta azi decizia in cazul lui Florin Iordache

Premierul Sorin Grindeanu va anunta astazi, dupa sedinta de Guvern, care este decizia pe care o luat-o in privinta ministrului Justitiei Florin Iordache.

Sorin Grindeanu, despre posibila demitere a ministrului Justitiei: Decizia mea e luata. Voi anunta joi, dupa sedinta de Guvern (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri, dupa votul din Parlament asupra motiunii de cenzura, ca a luat deja o decizie in privinta posibilei demiteri a ministrului Justitiei, Florin Iordache, si ca va.

Soarta lui Florin Iordache la Ministerul Justitiei, decisa astazi. Grindeanu: Decizia mea e luata

Premierul Sorin Grindeanu va anunta, astazi, ce decizie a luat in privinta ministrului Justitiei Florin Iordache. Potrivit unor surse guvernamentale, Grindeanu intentioneaza sa-l demita pe Florin Iordache din functia de ministru al Justitiei, insa decizia sa va depinde si de hotatarea Curtii Constitutionale cu privire la ordonanta 13, dar si de vointa presedintelui PSD Liviu Dragnea.

Zilele ministrului Justitiei, in functie, sunt numarate. Premierul Grindeanu: Miercuri seara sau joi voi lua o decizie in ceea ce-l priveste pe ministrul Iordache

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, a anuntat ca pana miercuri sau joi nu va lua o decizie in ceea ce priveste demiterea ministrului Justitiei, Florin Iordache.

USR, despre demisia ministrului Justitiei: Din nefericire, Iordache va reveni, in Camera Deputatilor, in Comisia Juridica, de unde va continua sa promoveze aceleasi valori toxice

Oficiali din cadrul Uniunii Salvati Romania au afirmat ca demisia ministrului Justitiei, Florin Iordache, este umbrita de faptul ca, din nefericire pentru Romania, el va reveni in Camera Deputatilor in Comisia Juridica de unde va avea mijloacele si va continua.

Premierul Grindeanu, despre ministrul Justitiei: Decizia mea e luata, o voi anunta maine

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri ca a luat deja o decizie in privinta ministrului Justitiei, Florin Iordache, pe care o va anunta insa joi. El nu a precizat ce fel de decizie a luat.

Sorin Grindeanu, despre posibila demitere a ministrului Justitiei: in urmatoarele doua zile, nu (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a vorbit luni, in Parlament, despre posibilitatea plecarii lui Florin Iordache de la conducerea ministerului Justitiei. Seful Guvernului a precizat ca in urmatoarele doua zile.

LIVE VIDEO Ziua a 10-a de proteste. Peste 10.000 de manifestanti din Bucuresti si din tara nu se lasa convinsi de demisia ministrului Justitiei

Protestele fata de incercarea Guvernului Grindeanu de a dezincrimina abuzul in serviciu au continuat joi in Capitala si in principalele orase ale tarii, desi ministrul Justitiei, Florin Iordache, si-a dat demisia, iar Ordonanta 13 a fost abrogata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )