Libnet.ro
UNICEF

09:45

USR, despre demisia ministrului Justitiei: Din nefericire, Iordache va reveni, in Camera Deputatilor, in Comisia Juridica, de unde va continua sa promoveze aceleasi valori toxice

România Liberă România Liberă,
USR, despre demisia ministrului Justitiei: Din nefericire, Iordache va reveni, in Camera Deputatilor, in Comisia Juridica, de unde va continua sa promoveze aceleasi valori toxice

Oficiali din cadrul Uniunii Salvati Romania au afirmat ca demisia ministrului Justitiei, Florin Iordache, este umbrita de faptul ca, din nefericire pentru Romania, el va reveni in Camera Deputatilor in Comisia Juridica de unde va avea mijloacele si va continua. continuă pe România Liberă

Ziua a zecea de proteste. Romanii nu se lasa convinsi de demisia ministrului Justitiei

Protestele fata de incercarea Guvernului Grindeanu de a dezincrimina abuzul in serviciu continua joi in Capitala si in principalele orase ale tarii, desi ministrul Justitiei, Florin Iordache, si-a dat demisia, iar Ordonanta 13 a fost abrogata.

LIVE VIDEO Ziua a zecea de proteste. Romanii nu se lasa convinsi de demisia ministrului Justitiei

Protestele fata de incercarea Guvernului Grindeanu de a dezincrimina abuzul in serviciu continua joi in Capitala si in principalele orase ale tarii, desi ministrul Justitiei, Florin Iordache, si-a dat demisia, iar Ordonanta 13 a fost abrogata.

LIVE VIDEO Ziua a 10-a de proteste. Peste 10.000 de manifestanti din Bucuresti si din tara nu se lasa convinsi de demisia ministrului Justitiei

Protestele fata de incercarea Guvernului Grindeanu de a dezincrimina abuzul in serviciu au continuat joi in Capitala si in principalele orase ale tarii, desi ministrul Justitiei, Florin Iordache, si-a dat demisia, iar Ordonanta 13 a fost abrogata.

A zecea zi de proteste in Piata Victoriei: Oamenii continua sa iasa in strada dupa demisia ministrului Justitiei(VIDEO)

30 Peste o mie de persoane protesteaza in fata Palatului Victorie, potrivit News. ro. Cateva sute de oameni s-au adunat joi seara la protestul din Piata Victoriei. Este pentru.

Noi proteste in marile orase ale tarii. Oamenii sustin ca demisia ministrului Justitiei nu rezolva nimic: Daca nu va PaSaDe noi, la puscarie cu voi

Protestele continua in marile orase ale tarii pentru a zecea zi consecutiv. Romanii s-au adunat si joi seara, in ciuda temperaturilor scazute, sa protesteze fata de actiunile guvernului,.

Grindeanu anunta joi ce a hotarat in privinta ministrului Justitiei. Florin Iordache: Voi discuta cu primul ministru si va voi anunta decizia

Premierul Sorin Grindeanu este asteptat sa anunte joi decizia pe care a luat-o in privinta ministrului Justitiei, Florin Iordache, in contextul scandalului Ordonantei 13 de modificare a legislatiei penale, sustinuta de ministru si care a declansat cele mai ample proteste de strada din istoria moderna a Romaniei. Opinia publica si opozitia i-au cerut in repetate randuri demisia. 03 Voi discuta cu primul ministru si va voi anunta decizia, a declarat jurmalistilor Florin Iordache.

Sorin Grindeanu, despre posibila demitere a ministrului Justitiei: Decizia mea e luata. Voi anunta joi, dupa sedinta de Guvern (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri, dupa votul din Parlament asupra motiunii de cenzura, ca a luat deja o decizie in privinta posibilei demiteri a ministrului Justitiei, Florin Iordache, si ca va.

Jurnalistul Sorin Ionita, despre teza de doctorat a lui Iordache: Omul s-a dus acolo pentru caadmiterea la doctorat era mult mai lejeradecat in Romania: faraexamen, practic marcai banul si erai admis

Jurnalistul Sorin Ionita a scris o postare pe pagina lui de Facebook in care vorbeste despre teza de doctorat a Ministrului Justitiei, Florin Iordache, tinand sa precizeze faptul ca acesta si-a.

Zilele ministrului Justitiei, in functie, sunt numarate. Premierul Grindeanu: Miercuri seara sau joi voi lua o decizie in ceea ce-l priveste pe ministrul Iordache

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, a anuntat ca pana miercuri sau joi nu va lua o decizie in ceea ce priveste demiterea ministrului Justitiei, Florin Iordache.

Premierul anunta joi ce decizie a luat in privinta ministrului Justitiei, Florin Iordache. Va fi sau nu tap ispasitor pentru OUG 13?

Premierul Sorin Grindeanu este asteptat sa anunte joi decizia pe care a luat-o in privinta ministrului Justitiei, Florin Iordache, in contextul scandalului Ordonantei 13 de modificare a legislatiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )