Libnet.ro
UNICEF

05:30

Zilele ministrului Justitiei, in functie, sunt numarate. Premierul Grindeanu: Miercuri seara sau joi voi lua o decizie in ceea ce-l priveste pe ministrul Iordache

România Liberă România Liberă,
Zilele ministrului Justitiei, in functie, sunt numarate. Premierul Grindeanu: Miercuri seara sau joi voi lua o decizie in ceea ce-l priveste pe ministrul Iordache

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, a anuntat ca pana miercuri sau joi nu va lua o decizie in ceea ce priveste demiterea ministrului Justitiei, Florin Iordache. continuă pe România Liberă

DOCUMENT Ce arata stenograma sedintei de guvern in care a fost adoptata OUG 13: Florin Iordache a strecurat subiectul in sedinta, premierul Grindeanu nu s-a impotrivit

Guvernul a aprobat desecretizarea stenogramei de la sedinta de guvern in care a fost aprobata OUG 13, pentru modificarea Codului Penal. In stenograma se vede cum ministrul Justitiei, Florin Iordache, a anuntat ca vrea sa introduca trei noi proiecte sumplimentare fata de ordinea de zi stabilita, iar premierul Grindeanu nu a intrebat decat daca are toata avizele. De remarcat ca sedinta a inceput la 21. 30, desi oficial ea fusese anuntata la 19.

Nicusor Dan: Nu participam la consultarile cu premierul Grindeanu

Nicusor Dan a declarat ca refuza orice consultare cu premierul Grindeanu in legatura cu modificarea legislatiei penale. Acesta a argumentat ca legiferarea este atributul Parlamentului si nu al.

Traian Basescu cere demisia ministrului Justitiei: Florin Iordache nu mai poate ramane ministru

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, cere, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, demisia ministrului Justitiei, Florin Iordache.

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea: Premierul Grindeanu si ministrul Iordache vor discuta joi sau vineri. I-am spus prim-ministrului ca decizia in ceea ce-l priveste pe seful Justitiei ii apartine

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, si ministrul Justitiei, Florin Iordache, vor avea o discutie, joi sau vineri, iar ca decizia in ce priveste schimbarea sau nu din functie a lui Iordache ii apartine sefului Guvernului.

Ce i-a cerut premierul Sorin Grindeanu ministrului Justitiei, Florin Iordache

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, a cerut ca in perioada imediat urmatoare Ministerul Justitiei sa demareze de urgenta dezbateri publice cu toate partidele politice si cu societatea civila pe tema subiectelor din ordonanta care a fost abrogata duminica.

Sorin Grindeanu, despre posibila demitere a ministrului Justitiei: in urmatoarele doua zile, nu (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a vorbit luni, in Parlament, despre posibilitatea plecarii lui Florin Iordache de la conducerea ministerului Justitiei. Seful Guvernului a precizat ca in urmatoarele doua zile.

Ministrul Justitiei, aproape de demitere. Sorin Grindeanu: Sa vina isi asume ce s-a intamplat si apoi sa iau decizia (VIDEO)

Situatia ministrului Justitiei va fi transata abia spre sfarsitul saptamanii. Premierul si Florin Iordache vor avea o discutie dupa ce va pica motiunea, sustine cu incredere Liviu.

Ministrul Justitiei, aproape de demitere. Sorin Grindeanu: Sa vina sa isi asume ce s-a intamplat si apoi sa iau decizia (VIDEO)

Situatia ministrului Justitiei va fi transata abia spre sfarsitul saptamanii. Premierul si Florin Iordache vor avea o discutie dupa ce va pica motiunea, sustine cu incredere Liviu.

Florin Iordache, intrebat daca ia in considerare demisia: Dupa ce va fi dezbatuta motiunea de cenzura, voi avea o discutie cu premierul Grindeanu

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, luni dimineata, ca dupa ce va fi dezbatuta motiunea de cenzura depusa de PNL si USR, miercuri sau joi, va avea o discutie cu premierul Sorin Grindeanu despre o posibila demisie a sa si va anunta public decizia, el adaugand ca era necesara o ordonanta care sa puna in concordanta deciziile de neconstitutionalitate ale Curtii Constitutionale, transmite News. ro.

Iordache, despre demisie: Dupa ce va fi dezbatuta motiunea de cenzura, voi avea o discutie cu premierul Grindeanu

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, luni dimineata, ca dupa ce va fi dezbatuta motiunea de cenzura depusa de PNL si USR, miercuri sau joi, va avea o discutie cu premierul Sorin Grindeanu despre o posibila demisie a sa si va anunta public.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )