Libnet.ro
UNICEF

21:15

Premierul Ciolos a distribuit, pe Facebook, o postare a politistului Godina

România Liberă România Liberă,
Premierul Ciolos a distribuit, pe Facebook, o postare a politistului Godina

Premierul Dacian Ciolos a distribuit, sambata, pe Facebook, o postare a politistului Marian Godina, despre ura la romani. continuă pe România Liberă

Premierul Ciolos, vizita de lucru in SUA. Agenda intalnirilor

Premierul Dacian Ciolos va efectua, intre 22 si 25 mai, o vizita de lucru in Statele Unite ale Americii, in care se va intalni cu vicepresedintele american Joe Biden, cu inalti oficiali ai Administratiei americane, cu reprezentanti ai mediului de afaceri, precum si cu membri ai comunitatii romanesti din zona Washington, conform unui comunicat al Guvernului, remis redactiei.

Premierul Ciolos, informat de SRI despre scandalul dezinfectantilor. Guvernul a trimis la Parchet raportul Hexi Pharma

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca directorul SRI i-a prezentat o sinteza a informatiilor detinute de serviciu privind situatia din spitale si notele pe care le-a transmis in ultimii ani autoritatilor. Seful executivului a spus ca aceste informatii sunt legate de infectiile nozocomiale si de potentiale probleme la modul cum s-au negociat si semnat anumite contracte. Totodata, Guvernul a sesizat Parchetul in legatura cu raportul privind produsele Hexi Pharma, a anuntat vineri premierul Dacian Ciolos.

Premierul Ciolos este rezervat asupra sanselor de crestere a bugetului Apararii

Premierul Dacian Ciolos a facut joi, la Deveselu, o afirmatie interesanta, care aduce semne de intrebare asupra sanselor de crestere a bugetului Apararii, de catre Romania, in urmatorii ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )