Libnet.ro
UNICEF

06:30

Premierul Dacian Ciolos asigura interimatul Ministerului Sanatatii. Decizia, luata dupa demisia lui Patriciu Achimas Cadariu, din cauza scandalului dezinfectantilor (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Dacian Ciolos asigura interimatul Ministerului Sanatatii. Decizia, luata dupa demisia lui Patriciu Achimas Cadariu, din cauza scandalului dezinfectantilor (VIDEO)

Primul Ministru al Romaniei, Dacian Ciolos, va asigura interimatul Ministerului Sanatatii. Anuntul a fost facut printr-un comunicat de presa pe site-ul Guvernului. Aceasta decizie a fost luata dupa. continuă pe B1

''Am cerut Ministerului Sanatatii sa preleveze probe ale dezinfectantilor din toate spitalele din tara ''

Premierul Dacian Ciolos a cerut Ministerului Sanatatii MS) ca in cursul zilei de duminica sa asigure o prelevare de probe a dezinfectantilor folositi in toate spitalele din tara. Obiectivul este de a recapata increderea in produsele folosite pentru dezinfectie in spitale pentru ca de aici au aparut problemele zilele trecute. ) Vom testa produsele de dezinfectie. ) Pe de o parte concentratia produselor folosite pentru dezinfectie, asa numitele biocide, dar si eficacitatea lor. in cursul zilei de maine duminica - n. r. ) am cerut Ministerului Sanatatii sa se organizeze in asa fel incat sa asigure o prelevare de probe din toate spitalele, o prelevare de esantioane a produselor folosite acum pentru dezinfectie din toate spitalele, deci toate produsele, indiferent de provenienta lor, si din toate spitalele, a precizat Ciolos intr-o declaratie de presa la Palatul Victoria.

Ce masuri ia premierul Dacian Ciolos in plina criza a dezinfectantilor

Premierul Dacian Ciolos face declaratii, sambata, dupa intalnirea pe care a avut-o cu sefii din Ministerul Sanatatii in contextul scandalului dezinfectantilor diluati. Dacian Ciolos a declarat.

Premierul Dacian Ciolos, asteptat la Instanta Suprema

Premierul Dacian Ciolos este asteptat luni la Instanta Suprema, unde magistratii vor discuta despre modul in care Ministerul Agriculturii s-a constituit parte civila in dosarul privatizarii.

Premierul Dacian Ciolos ia cina cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Antony Blinken. Ce vor discuta cei doi

Premierul Dacian Ciolos se va intalni,sambata seara, la o cina care are loc de la ora 19,30, cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Antony Blinken. Cei doi vor avea discutii despre viitorul Summit NATO, cooperare bilaterala in domeniul securitatii, parteneriatului economic bilateral, statului de drept si procesului de reforma.

Am cerut Ministerului Sanatatii o ancheta administrativa privind biocidele

Premierul Dacian Ciolos a cerut sambata Ministerului Sanatatii sa demareze o ancheta administrativa in ceea ce priveste biocidele, toate produsele folosite in prezent la dezinfectie in fiecare spital din tara urmand sa fie verificate din punct de vedere al concentratiei si eficientei.

Premierul Dacian Ciolos va lua parte, luni, la Ora prim-ministrului, organizata in plenul Camerei Deputatilor

Dacian Ciolos va lua parte luni la Ora prim-ministrului, ce va avea loc la Camera Deputatilor. Tema care va fi abordata se bazeaza pe Problemele grave din sistemul de educatie inca.

Premierul Dacian Ciolos: Merge tot Guvernul la votul pe legile achizitiilor. Ne vom asuma o decizie daca nu e cvorum

Dacian Ciolos a declarat ca membrii Guvernului voiau sa participe in aceasta saptamana la votul pe care Parlamentul trebuia sa-l dea pentru legile achizitiilor publice, votul amanandu-se.

Dacian Ciolos: Ministerul Sanatatii va declansa o ancheta administrativa. Vor fi testati toti dezinfectantii din toate spitalele la doua niveluri, concentratie si eficacitate

Premierul Dacian Ciolos a anuntat sambata, dupa intalnirea desfasurata la Palatul Victoria privind situatia din sistemul sanitar, ca a solicitat Ministerului Sanatatii sa declanseze incepand de astazi o ancheta administrativa ce presupune testarea tuturor substantelor dezifectante folosite in toate spitalele din tara. Urmeaza sa fie testate atat concentratia biocidelor, cat si eficienta lor. Ministerul urmeaza sa preleve din spitale probe din biocidele folosite in prezent, indiferent de firma de unde provin acestea. Totodata, vor fi testate amanuntit noi probe din cele 50 de spitale unde s-au inregistrat probe neconforme la testele recent, a precizat Ciolos. Primele rezultate sunt asteptate la sfarsitul zilei de miercuri.

Scandalul dezinfectantilor diluati. Dacian Ciolos participa la prima reuniune a grupului de lucru pentru sanatate

Premierul Dacian Ciolos participa luni, incepand cu ora 11:00, la prima reuniune a grupului de lucru pentru sanatate, potrivit programului oficial anuntat de Guvernul Romaniei. Sambata, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Victoria, prim-ministrul a anuntat ca va avea o discutie mai ampla cu un grup de experti privind masurile care pot fi luate pentru imbunatatirea situatiei in sistemul de sanatate si pentru recastigarea increderii cetatenilor.

Corpul de control al premierului a fost trimis la comisia de biocid a Ministerului Sanatatii

Premierul Dacian Ciolos a decis sa trimita Corpul de control la comisia de biocid de pe langa Ministerul Sanatatii, ca sa aiba garantia corectitudinii rezultatelor, a anuntat, aseara, purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )