Libnet.ro
UNICEF

06:45

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca sefa DNA este o persoana verticala, iar atacurile la persoana sa sunt doar o campanie disperata: Doamna Kovesi face ca o institutie sa functioneze

România Liberă România Liberă,
Premierul Dacian Ciolos a declarat ca sefa DNA este o persoana verticala, iar atacurile la persoana sa sunt doar o campanie disperata: Doamna Kovesi face ca o institutie sa functioneze

Dacian Ciolos a vorbit in termeni elogiosi la adresa procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). intr-un interviu acordat pentru Hotnews, premierul Romaniei a afirmat ca Laura Codruta Kovesi este o persoana verticala. continuă pe România Liberă

Premierul Dacian Ciolos: Actul de justitie este incomplet fara recuperarea bunurilor obtinute ilicit

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi dimineata, la inceputul unei conferinte pe tema recuperarii prejudiciilor, ca a fost creata o agentie in acest sens. Totodata, seful Executivului a precizat ca fondurile recuperate de Agentia Nationala a Bunurilor Obtinute Ilicit for merge spre educatie, sistemul de sanatate si catre proiecte sociale.

Klaus Iohannis: Premierul Dacian Ciolos, impreuna cu ministrul Raluca Pruna, trebuie sa analizeze decizia deputatilor de a adopta motiunea simpla pe Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, despre adoptarea motiunii simple pe Justitie in Camera Deputatilor, ca premierul Dacian Ciolos ar trebui sa faca o analiza, impreuna cu ministrul Raluca Pruna.

Romania se poate guverna cu onestitate, corectitudine si integritate. Premierul Dacian Ciolos a lansat Platforma Romania 100 (FOTO)

Premierul Dacian Ciolos a anuntat pe pagina sa de Facebook initierea platformei numita Platforma Romania 100. Dacian Ciolos a subliniat faptul ca, asa cum s-a exprimat initial, nu va.

Premierul Dacian Ciolos a lansat Platforma Romania 100. in doua ore a strans 15.000 de adeziuni pe Internet. Alina Gorghiu anunta ca Platforma 100 e compatibila cu ideile PNL

Premierul Dacian Ciolos a lansat, luni seara, Platforma Romania 100, o platforma care trece in revista 10 principii ale unei guvernari pentru cetateni, insotite de mai multe proiecte nationale despre care prim-ministrul in functie crede ca ar trebui continuate sau incepute de guvernul viitor.

Dacian Ciolos: Actul de justitie este incomplet atat timp cat nu am recuperat si bunurile ilicite

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca atata timp cat nu sunt recuperate si bunurile ilicite in dosarele care ajung in instanta si in care sunt condamnate personaje din mediul.

Premierul Dacian Ciolos lanseaza Platforma Romania 100

Prim-ministrul Dacian Ciolos a lansat luni seara Platforma Romania 100, o platforma care trece in revista 10 principii ale unei guvernari pentru cetateni, insotite de mai multe proiecte nationale.

Actul de justitie este incomplet atat timp cat nu am recuperat bunurile ilicite

Pentru ca actul de justitie sa fie complet este nevoie de recuperarea bunurilor ilicite, a declarat premierul Dacian Ciolos, potrivit unor surse din presa.

Saracia endemica este in primul rand rezultatul coruptiei

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca saracia este rezultatul coruptiei si al modului in care sunt alocate resursele publice, potrivit unor surse din presa.

Vicepremierul Vasile Dincu: Nu exista o competitie intre mine si Dacian Ciolos. Nu fac parte din proiectul PSD

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat, miercuri seara, la Realitatea Tv, ca nu exista o competitie intre el si premierul Dacian Ciolos, precizand ca, deocamdata, el nu face parte din proiectul PSD. Dincu a mai spus ca platforma lansata de Ciolos este asumata doar de premier pentru a nu implica politic intreg Guvernul, dar reprezinta proiecte la care s-a lucrat de la inceputul mandatului actualului Cabinet.

Klaus Iohannis, despre Platforma Romania 100: Banuiesc ca Dacian Ciolos doreste sa arate ca este dispus sa mearga mai departe. Pe ce pozitie? Asta depinde in primul rand de alegator

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cernavoda, ca platforma de valori anuntata de premierul Dacian Ciolos este buna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )