Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Erdogan nu exclude un referendum la Istanbul

Adevărul Adevărul,
Premierul Erdogan nu exclude un referendum la Istanbul

Premierul turc, Recep Tayyip Erdogan, nu exclude organizarea unui referendum la Istanbul in legatura cu proiectul de amenajare a pietei Taksim, aflat la originea manifestatiilor antiguvernamentale din Turcia. continuă pe Adevărul

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan se va intalni marti cu reprezentantii protestatarilor

Premierul turc, Recep Tayyip Erdogan, se va intalni marti cu reprezentantii protestatarilor, multime care cere demisia sa, potrivit unui anunt facut de purtatorul de cuvant al Executivului turc. Premierul le-a.

UPDATE Protestele din Turcia: Premierul Erdogan se va intalni miercuri cu reprezentantii manifestantilor/ Zeci de politisti antirevolta au luat marti cu asalt Piata Taksim,

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a facut luni un prim gest concret pentru dezamorsarea gravei crize ce zguduie de 11 zile Turcia, acceptand sa-i primeasca la discutii, miercuri, pe reprezentantii manifestantilor care ii cer demisia, transmite AFP. UPDATE: 8:30 Zeci de politisti antirevolta au luat marti cu asalt Piata Taksim, la Istanbul, centrul miscarii de protest impotriva Guvernului care afecteaza Turcia de 12 zile, utilizand la scara larga grenade lacrimogene.

Protestele din Turcia: Premierul Erdogan se va intalni miercuri cu reprezentantii manifestantilor

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a facut luni un prim gest concret pentru dezamorsarea gravei crize ce zguduie de 11 zile Turcia, acceptand sa-i primeasca la discutii, miercuri, pe reprezentantii manifestantilor care ii cer demisia, transmite AFP.

Turcia: partidul lui Erdogan exclude alegerile anticipate, in ciuda protestelor de strada

Partidul AK condus de premierul turc Recep Tayyip Erdogan a exclus sambata posibilitatea alegerilor anticipate, respingand cererile trotestatarilor care au ocupat strazile din Istanbul de mai bine de o saptamana. Turcii nemultumiti au sfidat autoritatea lui Erdogan si au ignorat cererile sale de incheiere a demonstratiilor.

Turcia: Recep Tayyip Erdogan se va intalni marti cu reprezentantii protestatarilor.

Premierul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, se va intalni marti cu reprezentantii manifestantilor, care ii cer demisia, anunta purtatorul de cuvant al Guvernului turc, citat de AFP, potrivit Mediafax. Premierul le-a dat intalnire anumitor grupuri care organizeaza manifestatiile. Cred ca se vor intalni miercuri, a declarat vicepremierul Bulent Arinc. Bilantul violentelor care dureaza de doua saptamani in Turcia a ajuns la trei morti si peste 2. 000 de raniti. Protestele, care .

Turcii, hotarati sa continue protestele, in pofida amenintarilor premierului Recep Tayyip Erdogan

Manifestantii turci s-au declarat hotarati sa continue protestele, luni, in cea de a 11-a zi de mobilizare antiguvernamentala, in pofida amenintarilor primului ministru Recep Tayyip Erdogan, care le-a promis.

La Istanbul s-a instalat haosul: gaze lacrimogene, tunuri cu apa si pietre, la inclestarea dintre protestatari

La Istanbul, in primul rand al ciocnirilor care au avut loc marti seara intre politie si manifestantii care cer demisia premierului turc Recep Tayyip Erdogan, s-a instalat haosul.

Erdogan: Noi suntem rabdatori, dar si rabdarea noastra are limite

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a avertizat duminica, la Ankara, ca rabdarea Guvernului sau are limite, in a zecea zi a unor manifestatii care reclama demisia sa, relateaza AFP, conform Mediafax. Noi.

Erdogan le cere alegatorilor sai sa dea o lectie protestatarilor la viitoarele alegeri locale

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan, contestat de zeci de mii de demonstranti in tara sa in ultimele zece zile, le-a cerut alegatorilor sai astazi, la Adana sudul Turciei), sa le dea o lectie manifestantilor la alegerile locale din martie 2014, relateaza sursele de presa.

Erdogan cere alegatorilor sai sa dea o lectie protestatarilor la viitoarele alegeri locale

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan, contestat de zeci de mii de demonstranti in tara sa in ultimele zece zile, le-a cerut alegatorilor sai duminica, la Adana sudul Turciei), sa le dea o lectie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )