Libnet.ro
UNICEF

23:45

UPDATE Protestele din Turcia: Premierul Erdogan se va intalni miercuri cu reprezentantii manifestantilor/ Zeci de politisti antirevolta au luat marti cu asalt Piata Taksim,

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Protestele din Turcia: Premierul Erdogan se va intalni miercuri cu reprezentantii manifestantilor/ Zeci de politisti antirevolta au luat marti cu asalt Piata Taksim,

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a facut luni un prim gest concret pentru dezamorsarea gravei crize ce zguduie de 11 zile Turcia, acceptand sa-i primeasca la discutii, miercuri, pe reprezentantii manifestantilor care ii cer demisia, transmite AFP. UPDATE: 8:30 Zeci de politisti antirevolta au luat marti cu asalt Piata Taksim, la Istanbul, centrul miscarii de protest impotriva Guvernului care afecteaza Turcia de 12 zile, utilizand la scara larga grenade lacrimogene. continuă pe Hotnews

Protestele din Turcia: Premierul Erdogan se va intalni miercuri cu reprezentantii manifestantilor

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a facut luni un prim gest concret pentru dezamorsarea gravei crize ce zguduie de 11 zile Turcia, acceptand sa-i primeasca la discutii, miercuri, pe reprezentantii manifestantilor care ii cer demisia, transmite AFP.

PROTESTELE din TURCIA continua: Mii de persoane asista la un miting in Piata Taksim din ...

Mii de manifestanti au revenit duminica dupa-amiaza in Piata Taksim din Istanbul pentru a asista la un concert si la o reuniune politica, in cea de a zecea zi de mobilizare impotriva premierului Recep Tayyip Erdogan, relateaza Mediafax. La o tribuna ridicata duminica dimineata in centrul pietei se succed discursuri denuntand politica Guvernului si brutalitatile comise de politie, intrerupte de piese muzicale si punctate cu sloganuri ca Tayyip, demisia! sau Guvernul, demisia! scandate de .

Liderii islamisti din tarile arabe, ingrijorati de protestele din Turcia

Manifestatiile desfasurate in mai multe orase din Turcia sunt urmarite cu atentie in lumea araba, producand ingrijorari in randul liderilor islamisti, potrivit unor analisti preluati de AFP si citati.

Premierul turc se va intalni miercuri cu reprezentantii manifestantilor care cer demisia guvernului

Premierul turc, Recep Tayyip Erdogan, se va intalni miercuri cu reprezentantii manifestantilor care ii cer demisia, relateaza agentia France Presse.

Soarta pietei de capital din Turcia depinde de felul in care se va raspunde la cererile protestatarilor

Inainte de protestele din Turcia, Bursa de Valori din Istanbul a inregistrat o efervescenta dupa upgrade-urile acordate de majoritatea agentiilor de rating, noteaza Burak Demirpehlivan, reprezentant Saxo Capital Markets Istanbul.

Pietele din Turcia se calmeaza

Actiunile societatilor listate la Bursa din Turcia au urcat, vineri, investitorii considerand ca declinul de pe intreaga saptamana trecuta - cel mai mare din 2011 - a fost exagerat.

Turcia, ziua a opta a protestelor: Premierul Erdogan adopta un ton mai conciliant fata de manifestantii care ii reclama demisia

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a schitat vineri un gest de conciliere fata de manifestantii care ii solicita demisia, de opt zile, dupa un nou apel al Europei privind incetarea violentelor fata de protestele pasnice, scrie AFP.

Erdogan a manifestat un gest de conciliere fata de manisfestanti

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a schitat, vineri, un gest de conciliere fata de manifestantii care ii solicita demisia, dupa un nou indemn al oficialilor europeni la incetarea violentelor fata de protestele pasnice, potrivit AFP.

Turcia, ziua a opta a protestelor: Premierul Erdogan, revenit in Turcia, va sustine un discurs intr-un hotel din Istanbul, continuandu-si demonstratia de forta

Premierul Recep Tayyip Erdogan va sustine vineri, la mijlocul zilei, un discurs intr-un mare hotel din Istanbul, inainte de a-l primi pe comisarul european pentru Extindere, Stefan Fule, continuand demonstratia de forta inceputa in noaptea de joi spre vineri, cand a revenit in Turcia dintr-un turneu in Maghreb, scrie AFP.

PROTESTE IN TURCIA. Tarile afectate de primavara araba urmaresc cu atentie manifestatiile

Manifestatiile desfasurate in mai multe orase turcesti sunt urmarite cu atentie in lumea araba, producand ingrijorari in randul liderilor islamisti, care prezinta de mai mult timp Turcia ca un model de reusita a islamului politic, potrivit unor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )