Libnet.ro
UNICEF

20:45

Premierul francez, citat la o instanta din Paris, dupa declaratii controversate referitoare la romi

B1 B1,
Premierul francez, citat la o instanta din Paris, dupa declaratii controversate referitoare la romi

Premierul francez, Manuel Valls, a fost citat pentru joi la Curtea de Apel din Paris, pentru a da declaratii in procesul intentat de o organizatie nonguvernamentala dupa o serie de afirmatii controversate despre. continuă pe B1

Manuel Valls plateste pentru afirmatiile CONTROVERSATE despre romi. Premierul francez, citat in instanta

Premierul Frantei, Manuel Valls, a fost citat pentru joi dupa-amiaza la o instanta din Paris, dupa declaratii controversate despre romi din Romania si Bulgaria.

Premierul Frantei, citat intr-un PROCES referitor la declaratii despre ROMI din Romania

Premierul Frantei, Manuel Valls, a fost citat pentru joi dupa-amiaza la o instanta din Paris, in procesul intentat de o organizatie nonguvernamentala dupa declaratii controversate despre romi din Romania si.

Premierul francez avertizeaza ca Franta se va confrunta cu mai multe atacuri

Premierul francez, Manuel Valls, a avertizat sambata ca Franta se va confrunta cu mai multe atacuri, dupa ce un presupus islamist a comis vineri un atentat la o uzina chimica din Franta si si-a decapitat seful, relateaza AFP in pagina electronica.

A fost alerta maxima pe plaja din Jupiter, dupa ce doi turisti au fost la un pas de inec

A fost alerta maxima pe plaja din Jupiter, dupa ce doi turisti au fost la un pas de inec. in ciuda avertizarilor salvamarilor, barbatii s-au aventurat in larg. Din cauza curentilor foarte puternici si a.

Premierul francez, despre eforturile privind combaterea terorismului: Trebuie sa oprim activitatile asociatiilor care indeamna la violenta. Daca va fi necesara desfiintarea acestor asociatii, o vom face

Autoritatile franceze ar putea lua masuri radicale din cauza amenintarii terorismului. Premierul Manuel Valls a anuntat ca ar putea fi inchise moschei si desfiintate asociatii musulmane, daca apar legaturi.

Cozi URIASE la sediile bancilor din Grecia, dupa ce Guvernul elen a ordonat redeschiderea lor

Cozi lungi s-au format dupa ce Guvernul a ordonat redeschiderea miercuri a aproximativ 1. 000 de sucursale bancare pentru a permite pensionarilor disperati, fara carduri bancare, sa incaseze pana la 120 de euro.

Excedentul bugetar a urcat la 0,9% din PIB, dupa primele cinci luni

Bugetul general consolidat pe primele cinci luni ale anului 2015 s-a incheiat cu un excedent de 6,3 miliarde lei, respectiv 0,9% din PIB, fata de un deficit de 1,58 miliarde lei, respectiv minus 0,24% din PIB, inregistrat la aceeasi data in anul 2014.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )