Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Mihai Tudose a anuntat la Antena 3 conditia in care va parasi scena politica

Antena3 Antena3,
Premierul Mihai Tudose a anuntat la Antena 3 conditia in care va parasi scena politica

Premierul Mihai Tudose sustine ca lucrurile se misca in Guvern, pentru ca se munceste foarte mult. Premierul a explicat ca va demisiona in momentul in care va simti ca lucrurile nu merg. continuă pe Antena3

LIVE TEXT Premierul Mihai Tudose, invitat, de la ora 21.00, in platoul Antena 3

Premierul Mihai Tudose este invitat in joi seara, de la ora 21. 00, in platoul Antena 3, la Sinteza Zilei. HotNews va transmite live text cele mai importante declaratii ale premierului. Prezenta acestuia la emisiunea lui Mihai Gadea vine dupa ce Guvernul Tudose a supravietuit motiunii de cenzura initiata de PNL. Tudose este asteptat sa dea declaratii atat despre pensii, cat si despre salarii.

Premierul Mihai Tudose: Sunt multi care doresc ca acest Guvern sa nu-si realizeze tintele

Premierul Mihai Tudose a declarat joi seara, la Antena 3, ca sunt multi care doresc ca acest Guvern sa nu-si realizeze tintele. VEZI LIVE DECLRATIILE PREMIERULUI Motiunea de cenzura initiata de PNL si.

Premierul Mihai Tudose: Sunt multi care doresc ca acest Guvern sa nu-si realizeze tintele. Lumea a inceput sa vada ca nu mintim

Premierul Mihai Tudose a declarat joi seara, la Antena 3, ca sunt multi care doresc ca acest Guvern sa nu-si realizeze tintele. Motiunea de cenzura initiata de PNL si USR, intitulata PSDragnea,.

Premierul Mihai Tudose, reactie la proteste: Unele sunt justificate, normale si corecte. Altele sunt provocate

Premierul Mihai Tudose a avut, joi, la Antena 3, o reactie dura la protestele de strada. Unele dintre manifestari sunt justificate, normale si corecte. Altele sunt provocate. Cea de azi nu a fost una spont.

Mesajul transmis de premierul Mihai Tudose dupa moartea Stelei Popescu

Marea actrita Stela Popescu a fost un exemplu de noblete, decenta si daruire pentru orice roman, a transmis, joi, premierul Mihai Tudose. Primesc cu indurerare vestea ca Stela Popescu,.

Premierul Mihai Tudose, in aceasta seara la Sinteza zilei cu Mihai Gadea

Mihai Tudose este invitat joi seara la emisiunea Sinteza zilei cu Mihai Gadea. Premierul va raspunde celor mai importante intrebari, exclusiv la Sinteza Zilei. Nu rata Sinteza zilei,.

Premierul Tudose, despre deprecierea leului: Va trebui sa avem o discutie foarte asezata cu BNR despre ce se intampla si care ar trebui sa fie rolul lor / Poate e si o razbunare a sistemului bancar

Premierul Mihai Tudose a acuzat joi seara, la Antena 3, Banca Nationala a Romaniei ca este responsabila pentru o parte a deprecierii leului in fata euro, afirmand ca este nevoie de o discutie foarte asezata si serioasa cu conducerea bancii despre ce se intampla si care ar trebui sa fie rolul BNR. In aprilie BNR le-a spus bancilor ca sunt bune, solide si au redus depozitele la 8%, ceea ce a disponibilizat 500 mil euro, dintre care 280 deja au plecat din tara. BNR practic le-a dat voie sa scoata din rezerve 500 de milioane, a declarat premierul. Despre multinationale: Cred ca sunt cei mai seriosi, nu isi permit sa derapeze. Pe anumite zone, sunt noningerasi, care au profitat de lacunele legislative.

Mihai Tudose:Lumea a inceput sa vada ca nu mintim, a inceput sa simta cresterea economica

Premierul Mihai Tudose a vorbit joi seara la Antena 3 despre motiunea de cenzura initiata de PNL si USR, intitulata PSDragnea, subliniind ca sunt multi care doresc ca acest Guvern sa nu-si realizeze tintele.

Mihai Tudose, anunt important pentru pensionari

Punctul de pensie creste cu 10% de la anul. Legea pensiilor este in lucru, a spus premierul Mihai Tudose, joi, la Antena 3. Se fac simulari la nivelul ministerului Muncii, cat de.

Mihai Tudose: Guvernul ia in calcul plafonarea unor amenzi la nivelul acestui an

Premierul Mihai Tudose a declarat joi ca Guvernul ia in calcul sa adopte in acest an o masura prin care sa se plafoneze unele amenzi, in contextul majorarii salariului minim, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )