Libnet.ro
UNICEF

16:15

Premierul Ponta a participat la deschiderea anului scolar la Colegiul National Spiru Haret din Targu Jiu

Adevărul Adevărul,
Premierul Ponta a participat la deschiderea anului scolar la Colegiul National Spiru Haret din Targu Jiu

Primul ministru a fost intampinat de o eleva imbracata in costum popular, care i-a oferit premierului paine cu sare, in semn de bun venit. Roxana Croitoru este eleva in clasa a VI-a si a castigat numeroase festivaluri de folclor, fiind considerata o mare speranta a muzicii populare. continuă pe Adevărul

Ponta, la deschiderea anului scolar: CLASA PREGATITOARE, la gradinita, nu in scoli.

Premierul Victor Ponta a participat la deschiderea noului an scolar, la Targu Jiu. Seful Guvernului s-a aflat a Colegiul Spiru Haret, unde a avut loc festivitatea, potrivit Realitatea. net. Citeste si Ecaterina Andronescu despre CLASA ZERO: Aveam nevoie de un studiu de impact Este o placere si o onoare sa fiu aici, si vreau sa le urez succes in primul rand tuturor elevilor incapand deja cu clasa pregatitoare, clasa pe care o vad necesara si utila in cadrul gradinitei si nu in cadrul .

Boc, la deschiderea anului scolar: Un om nu va fi niciodata implinit decat daca are parte ...

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat, luni, la deschiderea anului scolar la doua licee din municipiu si i-a indemnat pe elevi sa invete pentru ca un om nu va fi niciodata implinit decat daca are parte de carte, transmite corespondentul Mediafax. Citeste si Boc: Romania risca din nou sa intre in unele derapaje populisteEmil Boc: Este absolut necesara o coagulare a fortelor de centru-dreapta Emil Boc a declarat, luni, la Liceul Teoretic Gheorghe Sincai, unde a participat la .

Primarul din Targu Jiu i-a cerut public lui Ponta bani de la buget pentru o serie de proiecte.

Primarul municipiului Targu Jiu, Florin Carciumaru, care este si sef al PSD Gorj, i-a cerut public, luni, lui Victor Ponta, bani de la buget pentru o serie de proiecte, promitandu-i in schimb ca va fi sustinut pentru un al treilea mandat de deputat din partea orasului. Carciumaru a fost prezent alaturi de Ponta la Colegiul National Spiru Haret, la deschiderea anului scolar, ocazie cu care, adresandu-se celor cateva sute de parinti si elevi prezenti la festivitate, a mentionat ca acum a pus .

Neamtu: inceputul anului scolar trebuia sa coincida cu demisia lui Ponta, un antimodel ...

Presedintele miscarii Noua Republica, Mihail Neamtu, afirma ca inceputul noului an scolar ar fi trebuit sa coincida cu demisia lui Victor Ponta, un antimodel pentru elevi, pentru ca este acuzat de plagiat in doua cazuri, transmite corespondentul Mediafax. Citeste si: VIDEO. DIVERGENTE in alianta dreptei. Noua Republica: MRU devine din ce in ce mai mult o dezamagire pentru electoratul de dreaptaNeamtu si Papahagi anunta ca au depus PLANGERE PENALA impotriva premierului Ponta pentru .

Victor Ponta, la ceremonia de deschidere a anului scolar in Tg. Jiu: Clasa pregatitoare o vad necesara in cadrul gradinitei, nu al scolii

Victor Ponta a declarat, luni, la ceremonia de deschidere a anului scolar, la Tg. Jiu, ca in opinia lui clasa pregatitoare ar trebui trecuta in cadrul gradinitei. Clasa pregatitoare o vad, de anul viitor,.

Politia Rutiera recomanda bucurestenilor sa circule cu mijloace de transport in comun in prima zi a anului scolar

Brigada Rutiera recomanda bucurestenilor ca luni, in prima zi a anului scolar, sa circule cu mijloacele de transport in comun, pentru evitarea ambuteiajelor, in special in zona unitatilor de.

Premierul Ponta, la Sinteza zilei: Basescu incearca mereu sa ma demita. Ma duc la Bruxelles sa vorbesc in numele romanilor, nu in nume propriu ca presedintele tarii

Premierul Victor Ponta a declarat in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, realizata de Mihai Gidea, ca presedintele Traian Basescu va face tot ce poate pentru a schimba Guvernul USL inainte de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )