Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul Ponta spune ca nu va comenta decizia data de CCR pana nu va citi motivarea judecatorilor

B1 B1,
Premierul Ponta spune ca nu va comenta decizia data de CCR pana nu va citi motivarea judecatorilor

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu va comenta pe seama deciziei CurtiiConstitutionale privind sesizarea pe care el a depus-o pana cand nu va vedea si motivarea acestei decizii. Pana nu. continuă pe B1

Premierul Ponta a avut o intrevedere cu presedintele Republicii Cehe

Primul-ministru al Romaniei, Victor Ponta, a avut astazi o intrevedere cu Presedintele Republicii Cehe, Milos Zeman, cu ocazia vizitei pe care inaltul demnitar o efectueaza in tara noastra, in perioada 20-21 mai 2014, informeaza un comunicat remis astazi redactiei.

Premiile se dubleaza! Vestea buna pe care premierul Ponta le-a dat-o campioanelor la gimnastica, in direct la Antena 3

Victor Ponta, invitat in editia de luni seara a emisiunii Sinteza Zilei alaturi de campioanele europene la gimnastica, a anuntat ca premiile alocate de stat gimnastelor vor fi dublate. Va rog mult de tot:.

Vicepremierul rus Rogozin, catre presedintele Basescu si premierul Ponta: Sarbatoriti eliberarea Bucurestiului de fascistii romani

Vicepremierul Dmitri Rogozin face sugestii liderilor poltici de la Bucuresti, spunandu-le presedintelui TraianBasescu si premieruluiVictor Ponta sa sarbatoreasca eliberarea Bucurestiului de sub.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )