Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Romaniei, Victor Ponta, oaspete de onoare in Republica Moldova de Ziua Independentei

Adevărul Adevărul,
Premierul Romaniei, Victor Ponta, oaspete de onoare in Republica Moldova de Ziua Independentei

Premierul Romaniei, Victor Ponta, va efectua o vizita oficiala la Chisinau pe 27 august cand in Republica Moldova este sarbatorita Ziua Independentei. continuă pe Adevărul

Eugen Teodorovici anunta ca forma finala a Codului Fiscal va fi discutata joi, intr-o intalnire a liderilor politici. Victor Ponta nu va participa la discutii, urmand sa plece intr-o vizita oficiala la Chisinau

Forma finala a Codului Fiscal va fi discutata joi intr-o intalnire a liderilor politici, urmand ca saptamana viitoare propunerea sa fie adoptata in Parlament, a anuntat luni ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, la scurt timp dupa ce Parlamentul a amanat dezbaterea Codului Fiscal programata pentru luni la ora 15:00. La discutiile de joi va fi mentinuta propunerea privind TVA de 20% si amanarea cu un an a eliminarii supraccizei la carburanti, a precizat ministrul Finantelor, citat de Agerpres. Marele absent de la discutiile politice de joi pe tema Codului Fiscal va fi premierul Victor Ponta, care a anuntat deja ca va lipsi de la intalnire, urmand sa efectueze o vizita oficiala in Republica Moldova.

Premierul Victor Ponta va efectua, joi, o vizita la Chisinau, de Ziua Independentei Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita la Chisinau, in fruntea unei delegatii de ministri si consilieri de stat, in data de 27 august, de Ziua Independentei Republicii Moldova. Anuntul a fost facut de.

Victor Ponta, mesaj catre clasa politica: 10 intrebari fundamentale despre viitorul Romaniei

Premierul Victor Ponta iese la atac. Si transmite un mesaj clar clasei politice. Ponta adreseaza 10 intrebari fundamentale pentru viitorul economic si social al Romaniei intr-o postare pe Facebook. In calitate de.

Victor Ponta: Agentia Fitch reconfirma ratingul de tara al Romaniei si directia stabila si pozitiva. Este un mesaj important pentru investitori

Premierul Victor Ponta considera ca Agentia Fitch reconfirma directia stabila si pozitiva a Romaniei, aratand ca evaluarea reprezinta un mesaj important pentru investitori. Agentia Fitch reconfirma.

Victor Ponta va efectua joi o vizita la Chisinau

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a anuntat, luni, ca il asteapta joi la Chisinau pe omologul sau roman Victor Ponta.

Victor Ponta, dupa sedinta Coalitiei: Eu mi-am facut treaba, am pus pe masa un Cod Fiscal foarte bun

Victor Ponta, premierul Romaniei, a declarat, luni, dupa sedinta Coalitiei de la sediul PSD, ca el si-a facut datoria si a pus pe masa partidelor un Cod Fiscal foarte bun, adaugand ca nu este deranjat de amanarea dezbaterii parlamentare referitoare la reexaminarea Codului.

Premierul Victor Ponta adreseaza partidelor politice 10 intrebari inaintea sesiunii extraordinare aParlamentului, in care se reexamineaza noul Cod Fiscal

Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook 10 intrebari pe care le adreseaza partidelor politice, in calitate de premier care a conceput si promovat proiectul noului Cod Fiscal si spune ca acestea au datoria sa raspunda inaintea sau in timpul dezbaterilor de luni din Parlament.

Profesorii discuta maine cu premierul Victor Ponta despre cresterile salariale

Intalnire cruciala maine la Guvern. Premierul Victor Ponta si ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, se intalnesc cu reprezentantii profesorilor sa discute despre cresterile salariale din Educatie. Profesorii .

Premierul Victor Ponta stie ca este mai scump la Mamaia ca in Caraibe de la Eugen Teodorovici (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a explicat ca stie ca un concediu in Caraibe este mai ieftin decat in Mamaia de la ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Asa a explicat seful executivului afirmatiile facute in urma.

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleante familiei politistului care a murit dupa ce a fost lovit cu masina de afaceristul turc

Premierul Victor Ponta a transmis, pe Facebook, un mesaj de condoleante familiei politistului Gheorghe Ionescu, decedat vineri dimineata, dupa ce a fost lovit cu masina de un afacerist turc, la inceputul lunii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )