Libnet.ro
UNICEF

05:15

Profesorii discuta maine cu premierul Victor Ponta despre cresterile salariale

Antena3 Antena3,
Profesorii discuta maine cu premierul Victor Ponta despre cresterile salariale

Intalnire cruciala maine la Guvern. Premierul Victor Ponta si ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, se intalnesc cu reprezentantii profesorilor sa discute despre cresterile salariale din Educatie. Profesorii . continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre invitatia ANAT: Dar eu vin, nu sunt pe litoralul romanesc acum? Nu in vacanta, cineva trebuie sa si munceasca in tara asta

Premierul Victor Ponta a mers vineri la Mamaia pentru a discuta cu operatorii din turism, anuntand ca ar putea fi introdus un impozit special pentru acestia. intrebat despre invitatia adresata de ANAT, de a merge.

Victor Ponta, despre cresterea salariilor angajatilor din sistemul sanitar: Voi propune Parlamentului ca, in bugetul pe anul viitor, sa fie prevazuta suma pentru urmatoarea transa de 25%

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, referitor la majorarile salariale pentru personalul din sistemul sanitar, ca va propune Parlamentului ca, in bugetul pe anul viitor, sa fie prevazuta suma pentru.

Victor Ponta, despre atacul partidului M10: Nivelul la care au ajuns aberatiile dreptei este impresionant. Potrivit profetilor austeritatii, cand cresti salariile si scazi taxele esti populist si iresponsabil

Premierul Victor Ponta a raspuns joi atacului venit din partea partidului Monicai Macovei, M10, spunand ca nivelul la care au ajuns aberatiile dreptei este impresionant. Seful Executivului a mai afirmat ca.

Premierul Victor Ponta stie ca este mai scump la Mamaia ca in Caraibe de la Eugen Teodorovici (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a explicat ca stie ca un concediu in Caraibe este mai ieftin decat in Mamaia de la ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Asa a explicat seful executivului afirmatiile facute in urma.

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleante familiei politistului care a murit dupa ce a fost lovit cu masina de afaceristul turc

Premierul Victor Ponta a transmis, pe Facebook, un mesaj de condoleante familiei politistului Gheorghe Ionescu, decedat vineri dimineata, dupa ce a fost lovit cu masina de un afacerist turc, la inceputul lunii.

Cimpeanu anunta ca luni va discuta cu sindicatele si cu Ponta despre salariile din Educatie

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a anuntat ca luni se va intalni cu sindicatele si cu premierul Victor Ponta pentru a discuta despre salarizarea din sistem, sindicatele precizand ca vor cere o noua crestere de 10-15 la suta, pentru ca majorarea sa fie de 25 la suta pana la sfarsitul anului.

Victor Ponta, mesaj catre clasa politica: 10 intrebari fundamentale despre viitorul Romaniei

Premierul Victor Ponta iese la atac. Si transmite un mesaj clar clasei politice. Ponta adreseaza 10 intrebari fundamentale pentru viitorul economic si social al Romaniei intr-o postare pe Facebook. In calitate de.

Operatorii din turism vor impozit forfetar. Ce spune Ponta despre masura

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca a discutat, cu reprezentantii din turism, despre posibilitatea implementarii unui impozit forfetar in domeniul turistic. Astfel, premierul a explicat ca o astfel de masura ar fi benefica, intrucat ar duce la scaderea controalelor.

Ponta despre impozitul specific pentru turism: Daca asta duce la debirocratizare, sigur il sprijinim

Premierul Victor Ponta spune ca sprijina introducerea impozitului specific pentru turism, daca acesta va duce la o debirocratizare si la taxe mai simplu de platit, in timp ce ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vorbeste despre.

Victor Ponta, un mitoman politic

Devine din ce in ce mai greu sa monitorizezi minciunile si dezinfomarile lansate de premierul Victor Ponta. Chiar daca nu este o noutate ca premierul minte, in ultima saptamana a reusit sa se autodepaseasca. in trei interventii publice, pe teme diferite, nu a spus aproape nimic care sa corespunda realitatii. Indiferent ca a fost vorba de refuzul de a organiza alegerile partiale, de la dosarul propriu de la DNA sau de calculele legate de impactul Codului Fiscal, adevarul lui Victor Ponta a fost in coliziune cu deciziile sau cifrele prezentate de alte institutii ale statului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )