Libnet.ro
UNICEF

12:16

Premierul Scotiei vrea sa organizeze cat mai curand posibil un referendum pe tema separarii de Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Premierul Scotiei vrea sa organizeze cat mai curand posibil un referendum pe tema separarii de Marea Britanie

Premierul scotian Nicola Sturgeon vrea sa organizeze un al doilea referendum asupra separarii regiunii sale de Marea Britanie. continuă pe Adevărul

Premierul Scotiei vrea un nou referendum asupra independentei cat mai devreme in 2021

Premierul Scotiei, Nicola Sturgeon, a declarat ca vrea sa organizeze un al doilea referendum asupra independentei cat mai curand posibil anul viitor, informeaza cotidianul The Times, citat vineri de Reuters.

Premierul Scotiei cere cat de curand un nou referendum asupra independentei

Premierul Scotiei, Nicola Sturgeon, a mentionat ca isi doreste organizarea unui al doilea referendum asupra independentei, cat de curand, scrie cotidianul The Times. Premierul Scotiei cere un nou.

Alimentul care este un drog pentru corpul tau. Trebuie consumat cat mai rar

Specialistii germanii numesc acest aliment moartea alba, fiind de parere ca un consum ridicat al acestuia favorizeaza imbatranirea prematura a corpului si creste riscul aparitiei unor afectiuni grave. Acest aliment este ca un drog pentru organismul tau Putini sunt cei care rezista in fata dulciurilor, insa, la fel de putini sunt si cei care stiu .

ARIR: Piata de capital are nevoie de cat mai multe companii listate

Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR) in parteneriat cu USH Pro Business a organizat evenimentul online Atragerea de capital prin bursa si drumul catre reusita. Reprezentantii Bursei de Valori si ai companiilor prezente in piata de capital sunt increzatori in perspectivele oferite si, desi volatilitatea a fost mare, anul 2020 a adus multe oportunitati. Pentru a dezvolta piata este esential sa crestem comunitatea locala de investitori si sa aducem cat mai multe companii la Bursa, conform unui comunicat trimis redactiei.

Dumitru Jardan, biolog, despre evolutia genomului SARS-CoV-2: Noi credem ca virusul vrea sa ne omoare. Nu, el vrea sa se inmulteasca si se va adapta. Nu il intereseaza sa cauzeze o boala grava, ci sa se raspandeasca cat mai tare

Genetica virusurilor are un rol foarte important in pandemie. Atunci cand se identifica un nou virus, primul pas consta in secventierea genomului pentru a obtine mai multe informatii despre originea lui si modul de raspandire. Dumitru Jardan, biolog si doctor in stiinte medicale, a secventiat genomul virusului SARS-CoV-2 care circula pe teritoriul Romaniei pentru a descoperi cum s-a transmis virusul in Romania si ce mutatii a suferit si a prezentat informatii despre evolutia genomului virusului la Conferinta Anuala MedLife.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )