Libnet.ro
UNICEF

13:00

Alimentul care este un drog pentru corpul tau. Trebuie consumat cat mai rar

Playtech Playtech,
Alimentul care este un drog pentru corpul tau. Trebuie consumat cat mai rar

Specialistii germanii numesc acest aliment moartea alba, fiind de parere ca un consum ridicat al acestuia favorizeaza imbatranirea prematura a corpului si creste riscul aparitiei unor afectiuni grave. Acest aliment este ca un drog pentru organismul tau Putini sunt cei care rezista in fata dulciurilor, insa, la fel de putini sunt si cei care stiu . continuă pe Playtech

De ce este foarte important sa razi. Ce se intampla in corpul tau cand faci asta

Unul dintre cele mai importante sfaturi pe care ni le dau specialistii pentru a avea o viata sanatoasa este sa zambim. Indiferent daca ai avut o zi proasta sau esti suparat din alte motive, tot trebuie sa zambesti. Ce se intampla in corpul tau atunci cand razi Potrivit lui Cerasela Rogen, coach transformational, atunci cand .

Ce se intampla in corpul tau daca bei 1 pahar cu vin pe zi. Toti romanii trebuie sa o faca

Facem ce facem si, chiar daca sarbatorile au trecut, seara tot mai bem cate un pahar de vin. Conform unui studiu, cei care beau cate un pahar de vin sau alcool, este considerat alcoolic. Practic, se explica prin aceasta dependenta, deci e ca in cazul tutunului si al drogurilor. Pe de alta parte, alte studii .

Ce se intampla in corpul tau daca mergi zilnic. Ce fac muschii tai, la fiecare pas

Toti specialistii de orice fel recomanda miscare, mai ales cea minima de 30 de minute pe zi. Ce se intampla cu corpul tau in timp ce mergi zilnic? Medicii sustin ca sportul in orice termeni scade riscul la o boala de care sufera deja 2 milioane de romani. Ce fac muschii tai la fiecare pas? .

Care este, de fapt, cauza adevarata a depresiei. Lidia Fecioru te invata cum sa scapi de ea

Statisticile arata ca unul din patru romani are o problema de sanatate mintala si, anual, aproape un milion de oameni din tara noastra sunt diagnosticati cu depresie. Datele actuale arata ca, in 2020, depresia va deveni a doua cauza de dizabilitate, la nivel mondial, dupa afectiunile cardiovasculare. Ce se intampla cu sufletul tau? este .

De cand se schimba rugaciunea Tatal Nostru. Prima duminica in care este modificat textul

Rugaciunea Tatal Nostru in versiunea modificata intra in vigoare incepand de duminica viitoare, pentru slujbele catolice. Schimbarea a fost sustinuta de Papa Francisc, cel care a si aprobat-o in calitatea sa de suveran al Vaticanului. Tatal Nostru, fara nu ne duce pe noi in ispita. Versiunea modificata intra in vigoare incepand de duminica viitoare, pentru .

CORONAVIRUS |Vladimir Putin nu s-a vaccinat impotriva Covid-19. Care este motivul

Presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, nu i-a fost administrat inca vaccinul impotriva noului coronavirus dezvoltat de centrul Gamaleia din Moscova pentru ca preparatul se afla inca in proces de testare. Care.

Flavia Mihasan este insarcinata pentru a doua oara. Prima poza cu burtica de gravida a fostei asistente TV

Flavia Mihasan, fosta asistenta de la Neatza cu Razvan si Daniva deveni in scurt timp mamica pentru a doua oara. Vedeta a dat vestea printr-o postare de pe pagina personala de Instagram, postand o.

Care este legatura dintre vaping si COVID-19. Exista sanse mai mari sa fii predispus la infectare daca faci asta

Iti amintesti de EVALI sau vape lung disease, boala pulmonara care e asociata cu fumatul de tigari electronice? Nu a disparut. Mai mult, intre vaping si COVID-19 e o legatura destul.

in plina pandemie, Electric Castle pregateste noul show din Bontida Suntem primul festival din Romania care anuntam artisti pentru anul viitor

Editiile din acest an ale festivalurilorElectric Castle,Untold,NeverseasiSummer Wellau fost anulate din pricina pandemiei de coronavirus, iar data reluarii show-urilor inca este.

10 filme de groaza care sunt perfecte pentru sarbatorile din 2020

Craciunul si groaza nu merg prea bine impreuna, dar aceste 10 filme de groaza de vacanta ofera cu siguranta o intorsatura unica pentru aceste vremuri. Craciunul poate fi o perioada.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )