Libnet.ro
UNICEF

21:30

Premierul Sorin Grindeanu, o noua numire la final de mandat

Antena3 Antena3,
Premierul Sorin Grindeanu, o noua numire la final de mandat

Simona-Gabriela Baltag a fost numita in functia de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu. Decizia a fost publicata. continuă pe Antena3

Numire-surpriza in Guvern. Miscarea facuta de Sorin Grindeanu la final de mandat

Simona-Gabriela Baltag a fost numita in functia de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu. Decizia a fost publicata.

VIDEO. Sorin Grindeanu: Il indemn pe viitorul premier sa schimbe echipa de la ANAF. Ce raspunde presedintele ANAF

Sorin Grindeanu l-a sfatuit pe premierul desemnat Mihai Tudose sa schimbe echipa de conducere a ANAF-ului, intrebandu-se, intr-o sedinta de bilant la Palatul Victoria, la final de mandat, cum este posibil ca incasarile din impozitul pe profit sa scada, in conditiile in care Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana.

Sorin Grindeanu, intrebat ce le transmite protestatarilor impotriva OUG 13: Ca au facut bine! / Plus: Sunt multe lucruri de spus despre OUG 13 si 14. La vara stiu ca e asa o liniste... o sa le spun

Premierul interimar Sorin Grindeanu si-a prezentat, miercuri, intr-o conferinta de presa la Palatul Victoria, bilantul mandatului de prim ministru. Intrebat de jurnalisti unde intra OUG 13 si OUG 14 in acest bilant, Grindeanu a raspuns: Aici sunt multe lucruri de spus, ordonantele nu pot fi decat luate impreuna. La vara stiu ca nu aveti foarte multe subiecte, e asa o liniste. o sa le spun. Intrebat de jurnalisti si ce le transmite protestatarilor impotriva OUG 13, Grindeanu a raspuns Ca au facut bine, dupa care a adaugat, ironic: Alta intrebare!.

Sorin Grindeanu anunta ca guvernul ar putea face o solicitare la CCR pentru a se gasi o modalitate ca parlamentarii sa isi poata exprima votul fara nicio constrangere: Pentru viitor, votul trebuie sa fie secret

Premierul interimar Sorin Grindeanu a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa de bilant la Palatul Victoria, ca I-am rugat pe cei din SGG, poate gasesc o solutie pana maine, sa facem o solicitare la CCR de a se gasi o modalitate ca parlamentarii sa isi poata exprima votul fara nicio constrangere. Votul trebuie sa fie secret. Asta este pentru viitor, pentru sanatatea democratiei.

Sorin Grindeanu, LOVITURA SUB CENTURA pentru Liviu Dragnea

Sorin Grindeanu si-a prezentat bilantul pentru perioada in care a fost premier. Acesta a vorbit despre lucrurile bune pecare el si colegii sai le-au facut si nu a omis sa-l atace inca.

Sa schimbe.... Sorin Grindeanu, mesaj CLAR pentru Mihai Tudose

Sorin Grindeanu a fost prezent, miercuri, la Palatul Victoria, pentru a prezenta bilantul mandatului sau. Fostul premier a transmis si un mesaj lui Mihai Tudose, precizand ca acesta trebuie sa schimbe.

Rasturnare de situatie. Numirea surpriza facuta in aceasta seara de Sorin Grindeanu in Guvern

Ion Ciprian Preda a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Cercetarii si Inovarii, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu. Decizia a fost publicata marti in Monitorul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )