Libnet.ro
UNICEF

14:30

Premierul Tudose a cerut ANAF si ministrului de Finante realizarea unui sistem unitar de date informatice

Adevărul Adevărul,
Premierul Tudose a cerut ANAF si ministrului de Finante realizarea unui sistem unitar de date informatice

Presedintele ANAF a anuntat, dupa discutiile cu premierul Mihai Tudose, ca la sedinta de guvern de joi va fi prezentat un memorandum privind crearea unui sistem de date informatice unice, centru care va agrega bazele de date ale ANAF, Ministerului de Finante si ale Trezoreriei. continuă pe Adevărul

Premierul Tudose a cerut ANAF si ministrului de Finante realizarea unui sistem de date informatice unice

Presedintele ANAF a anuntat, dupa discutiile cu premierul Mihai Tudose, ca la sedinta de guvern de joi va fi prezentat un memorandum privind crearea unui sistem de date informatice unice, centru care va agrega bazele de date ale ANAF, Ministerului de Finante si ale Trezoreriei.

Tudose a cerut ANAF si Finantelor ca pana joi sa aiba foaia de parcurs pentru sistemul de interconectare a bazelor de date si masuri concrete de combatere a marii evaziuni, nu a patrunjelului

Premierul Mihai Tudose a cerut, vineri, la intalnirea pe care a avut-o cu seful ANAF si ministrul Finantelor ca pana joi sa aiba pe masa o foaie de parcurs in care sa fie prezentati pasii pentru realizarea unei structuri informatice, un sistem unitar care sa interconecteze toate bazele de date legate de fiscalitate, respectiv a MFP cu ANAF si Trezoreria, au declarat pentru News. ro surse guernamentale. Potrivit acestora, Bogdan Stan va ramane in functie daca face treaba.

Premierul Tudose a tunat in sedinta de Guvern: La rectificare vreau banii astia. Nu e cu da sau nu

Dana Grecu a difuzat, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, un scurt moment din sedinta de guvern de astazi in care premierul Mihai Tudose i-a cerut ferm ministrului de Finante, Ionut Misa, ca la.

Premierul Tudose i-a cerut ministrului Educatiei ca, pana la inceputul anului scolar, sa rezolve celebrul scandal al manualelor

Premierul Mihai Tudose i-a cerut, joi, ministrului Educatiei, ca la inceputul anului scolar sa nu mai existe celebrul scandal al manualelor care nu sunt cand incepe anul. in replica, Liviu Pop a dat asigurari ca toate manualele vor fi gata pana in 11 septembrie.

Ministrul Finantelor a cerut ANAF o informare cu privire la controlul la Rise Project

Ministerul Finantelor Publice a cerut ANAF o informare in legatura cu speta prezentata de jurnalisti in spatiul media, cu privire la controlul inopinat al unor inspectori ANAF la redactia Rise Project, dupa ce doi agenti ai Inspectiei Antifrauda de la ANAF au mers joi la organizatia jurnalistica de investigatii Rise Project, potrivit unei postari de pe pagina de Facebook.

Tensiune la Guvern! Premierul Tudose, in sedinta cu seful ANAF si ministrul Finantelor

Update: Este tensiune la Guvern, unde premierul Mihai Tudose s-a intalnit la Palatul Victoria cu seful ANAF, Bogdan Stan, si pe ministrul Finantelor, Ionut Misa. Premierul este nemultumit de.

Decizia de ULTIMA ORA luata de premierul Tudose. I-a chemat DE URGENTA la Guvern

Premierul Mihai Tudose i-a chemat, vineri la Palatul Victoria, pe seful ANAF, Bogdan Stan, si pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, pentru discutii ce privesc gradul redus al colectarii TVA, prim-ministrul fiind ne.

Premierul Tudose i-a convocat din nou pe seful ANAF si pe ministrul Finantelor la Guvern pentru discutii despre colectarea TVA

Premierul Mihai Tudose i-a chemat, vineri la Palatul Victoria, pe seful ANAF, Bogdan Stan, si pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, pentru discutii ce privesc gradul redus al colectarii TVA, prim-ministrul fiind nemultumit de acest lucru, au declarat, pentru News. ro, surse guvernamentale. Intalnirea a fost programata initial pentru ora 9. 30, insa a fost amanata pentru ora 14.

Premierul Tudose i-a convocat din nou pe seful ANAF si pe ministrul Finantelor la Guvern

Premierul Mihai Tudose i-a chemat, vineri la Palatul Victoria, pe seful ANAF, Bogdan Stan, si pe ministrul Finantelor, Ionut Misa, pentru discutii ce privesc gradul redus al colectarii TVA, prim-ministrul fiind ne.

VIDEO. Seful Fiscului, Bogdan Stan, precizari dupa discutia cu premierul Tudose: Nu ne facem calendarul in functie de agendele politicienilor. Controalele ANAF nu sunt indreptate impotriva libertatii presei

Presedintele Fiscului, Bogdan Stan, a declarat, vineri, dupa intrevederea cu premierul Mihai Tudose, ca institutia pe care o conduce nu isi face calendarul in functie de agendele si declaratiile politicienilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )