Libnet.ro
UNICEF

05:30

Premierul Tudose despre banci: S-a dus ANAF la ele sa le ajute si li se pare ca isi revin/ Jumatate din ele sunt foarte serioase, 18 declara profit

Hotnews Hotnews,
 Premierul Tudose despre banci: S-a dus ANAF la ele sa le ajute si li se pare ca isi revin/ Jumatate din ele sunt foarte serioase, 18 declara profit

Eu inteleg ca au inceput sa fie optimisti in ceea ce priveste previziunile de profit anul asta. Li se pare ca isi revin. Repet, jumatate din ele sunt foarte serioase. Celelalte inteleg ca au probleme de management. S-a dus ANAF-ul la ele sa le ajute. Nu le-a cerut nimeni altceva decat sa fie corecti, a spus Mihai Tudose, la Antena 3. continuă pe Hotnews

Premierul Tudose, despre relatia cu presedintele Iohannis: Ne consultam...

Prim-ministrul Mihai Tudose a afirmat, marti, ca are o relatie normalacu presedintele Klaus Iohannis, precizand ca se consulta cu acesta pe politica externa si pe politica.

Premierul Tudose a acceptat demisia lui Adrian Tutuianu din functia de ministru al Apararii

ACTUALIZARE 17:52 Vicepremierul Marcel Ciolacu a preluat interimar portofoliul Apararii *ACTUALIZARE 17:24 Premierul Tudose a acceptat demisia lui Adrian Tutuianu din functia de ministru al Apararii Nationale, au declarat surse oficiale *ACTUALIZARE 16:53 MFP: Nu sunt dificultati in ceea ce priveste plata drepturilor salariale ale angajatilor din cadrul Ministerului Apararii Nationale *ACTUALIZARE 16:42 Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu a declarat in direct la Antena 3 ca si-a depus demisia pentru lipsa de comunicare de care a fost acuzat de premierul Mihai Tudose *ACTUALIZARE 16:38 Surse: Tudose i-a chemat de urgenta la Guvern pe ministrul Apararii si pe ministrul Finantelor pentru explicatii privind salariile militarilor *ACTUALIZARE 15:36 Ministrul Muncii, despre plata esalonata a salariilor angajatilor MApN: Nu am auzit de asa ceva ---- Ministerul Apararii Nationale MApN) va plati esalonat veniturile angajatilor sai pentru ca nu a fost facuta rectificarea bugetara, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Grindeanu a fost la Palatul Victoria, unde a discutat cu premierul Tudose - surse

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost la Palatul Victoria, unde a discutat cu premierul Tudose, spus surse politice. Premierul Mihai Tudose a confirmat, in 24 august, la Antena 3, ca fostului prim-ministru.

Liviu Dragnea a povestit ca era la masa cu premierul Tudose si vicepremierul Ciolacu cand a izbucnit scandalul de la MApN: Adrian Tutuianu trebuia sa isi asume demisia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca era la masa cu premierul Tudose si cu vicepremierul Marcel Ciolacu cand a inceput scandalul declansat de comunicatul de presa privind plata unor drepturi salariile la Ministerul Apararii si a apreciat ca fostul ministru Adrian Tutuianu trebuia sa isi asume demisia deoarece respectivul comunicat a produs multa panica in MApN si temeri in exterior.

Surse: Premierul Tudose s-a intalnit cu reprezentanti ai Bancii Mondiale si ai Fondului Monetar de Investitii

Premierul Mihai Tudose a avut, marti, o intalnire cu reprezentanti ai Bancii Mondiale pentru a beneficia de expertiza tehnica pentru spitale, autostrazi si investitii strategice si, de asemenea, o alta intalnire cu reprezentantii Fondului Monetar de Investitii FMI) pentru a le da acces la bazele de date ale ANAF, au declarat pentru News. ro surse oficiale.

Premierul Tudose: Proiectul legii bugetului de stat va fi transmis Parlamentului in luna noiembrie

Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni dupa-amiaza, ca Guvernul va trimite proiectul de buget pentru anul 2017, catre Parlament, in luna noiembrie.

LIVE VIDEO TEXT Premierul Tudose, discurs in Parlament despre starea economiei: Pilonul 2 de pensii - am anuntat ca nu ne atingem de el, banii raman acolo

Premierul Mihai Tudose prezinta de la ora 16. 30 in Parlament detalii despre masurile economice si despre starea bugetului. El vine in Parlament in urma unei solicitari a PNL, liberalii cerand explicatii despre masurile controversate lansate pe banda rulanta de guvern in ultima luna.

VIDEO Premierul Tudose, discurs in Parlament despre starea economiei: Pilonul 2 de pensii - am anuntat ca nu ne atingem de el, banii raman acolo

Premierul Mihai Tudose a declarat luni ca Guvernul nu se va atinge de Pilonul 2 de pensii. Tudose a prezentat in Parlament detalii despre masurile economice si despre starea bugetului, venind in fata parlamentarilor in urma unei solicitari a PNL.

Premierul Tudose i-a convocat pe ministri pentru discutii despre rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, astazi, la Palatul Victoria, pe ministri pentru a discuta despre rectificarea bugetara si, de asemenea, pentru a preintampina posibile situatii similare cu cea de la Ministerul Apararii, in urma careia ministrul Adrian Tutuianu a fost nevoit sa demisioneze din cauza comunicarii deficitare, au declarat surse guvernamentale.

Premierul Mihai Tudose, despre contul deschis in banca de 100.000 de lei: Am fost obligat

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti, ca a fost obligat sa isi faca un cont la banca dupa ce a vandut o masina. intrebat despre contul de 100. 000 de lei pe care l-a trecut in ultim.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )