Libnet.ro
UNICEF

22:16

Premierul Tudose se intalneste luni cu politistii pentru a discuta drepturile si obligatiile acestora

Hotnews Hotnews,
 Premierul Tudose se intalneste luni cu politistii pentru a discuta drepturile si obligatiile acestora

Premierul Mihai Tudose se intalneste, luni dimineata, cu reprezentantii Sindicatului National al Agentilor de Politie pentru a discuta despre statutul politistilor, drepturile si obligatiile acestora, astfel incat situatiile similare celei din Suceava, unde un om al legii a fost omorat intr-o gara in timp ce patrula, sa fie evitate. continuă pe Hotnews

Premierul Tudose se intalneste luni cu politistii pentru a discuta drepturile si obligatiile acestora

Premierul Mihai Tudose se intalneste, luni dimineata, cu reprezentantii Sindicatului National al Agentilor de Politie pentru a discuta despre statutul politistilor, drepturile si obligatiile acestora, astfel incat situatiile similare celei din Suceava, unde un om al legii a fost omorat intr-o gara in timp ce patrula, sa fie evitate.

Premierul Tudose se intalneste luni cu politistii pentru a discuta drepturile si obligatiile acestora

Premierul Mihai Tudose se va intalni, luni, cu reprezentantii Sindicatului National al Agentilor de Politie, pentru a discuta despre drepturile si obligatiile politistilor astfel incat.

Tudose se intalneste maine cu politistii pentru a discuta drepturile si obligatiile acestora

Premierul Mihai Tudose se va intalni maine dimineata cu reprezentantii Sindicatului National al Agentilor de Politie pentru a discuta despre statutul politistilor, drepturile si obligatiile acestora, astfel incat situatiile similare celei din Suceava, unde un om al legii a fost omorat intr-o gara in timp ce patrula, sa fie evitate.

Premierul Tudose se intalneste luni cu reprezentantii Sindicatului National al politistilor pentru a discuta despre drepturile si obligatiile acestora

Premierul Mihai Tudose se va intalni, luni, cu reprezentantii Sindicatului National al Agentilor de Politie, pentru a discuta despre drepturile si obligatiile politistilor astfel incat sa fie evitate situatiile similare celei de la Suceava, unde a fost ucis un agent aflat in timpul serviciului.

POLITISTII VIN LA GUVERN: Premierul Mihai Tudose se intalneste luni cu reprezentantii Sindicatului National al Agentilor de Politie

Premierul Mihai Tudose se va intalni, luni, de la ora 11. 00, cu reprezentantii Sindicatului National al Agentilor de Politie, pentru a discuta despre drepturile si obligatiile politistilor astfel.

Premierul Tudose: Nu remaniez pe nimeni; i-am cerut un raport ministrului Bodog

Premierul Mihai Tudose a declarat ieri, pentru Agerpres, ca nu are in vedere nicio remaniere si ca, in cazul ministrului Sanatatii, i-a cerut doar sa gaseasca vinovatii pentru situatia cu vaccinurile.

Premierul Tudose anunta masuri dupa uciderea politistului din Suceava: Ce se va intampla cu patrulele de politie

Premierul Tudose face un anunt cu privire la masurile care se vor lua pentru evitarea pe viitor a unor situatii precum a fost cea din gara Burdujeni, unde un politist a fost atacat cu un cutitsi.

Premierul Tudose, prima reactie dupa uciderea politistului: Politistii vor patrula cate patru

Premierul Mihai Tudose a avut o prima reactie dupa ce un politist a fost ucis in gara din Suceava. Premierul sustine ca politistii vor patrula cate patru si ca a discutat deja cu ministrul.

Premierul Tudose vrea ca firmele sa plateasca CAS pentru salariatii part-time la nivelul salariului minim intreg. Angajatorii sustin ca Guvernul cauta o noua sursa de bani

Guvernul va discuta, in sedinta de joi, un proiect de act normativ care va impune plata CAS si CASS de catre angajator la nivelul salariului minim pe economie pentru contractele part-time, a anuntat, la inceputul sedintei, premierul Mihai Tudose.

Secretar de stat, amenintat de premierul Tudose in sedinta de Guvern: Nu dati din cap atat de amplu. S-ar putea sa plecati acasa inapoi - VIDEO

Premierul Mihai Tudose l-a certat pe secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Rares Trisca, pentru documentele intocmite pe tema spitalelor regionale si a Institutului Cantacuzino, spunandu-i sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )