Libnet.ro
UNICEF

18:01

Premierul Victor Ponta, din nou la DNA: Daca am adoptat Codul Fiscal, acum pot sa ma ocup si de declaratii

Adevărul Adevărul,
Premierul Victor Ponta, din nou la DNA: Daca am adoptat Codul Fiscal, acum pot sa ma ocup si de declaratii

Premierul Victor Ponta s-a prezentat, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul Turceni-Rovinari in care este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, din nou la DNA: Acum ca am terminat cu Noul Cod Fiscal, ma pot ocupa si de alte probleme (VIDEO)

Premierul Victor Ponta s-a prezentat joi la sediul DNA, informeaza B1 TV. Este pentru a patra oara cand Ponta s-a prezentat la DNA in dosarul in care a fost pus sub invinuire in urma cu cateva luni. Acum ca am.

Premierul Victor Ponta, audiat la DNA. Ce i-a CERUT procurorului de caz

La iesirea de la DNA, Ponta a declarat ca A fost o discutie civilizata. Domnul procuror m-a intrebat, am raspuns la toate intrebarile. Asa e normal. Am facut cerere de disjungere din dosar a partii care ma vizeaza ca sa nu stea in cauza mare, sa se rezolve mai repede.

Premierul Victor Ponta, pentru a patra oara la DNA

Premierul Victor Ponta a ajuns, in urma cu putin timp, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit unor surse citate de Romania libera se pare ca Ponta ar fi solicitate chiar el intalnirea cu procurorii anticorputie.

Ce a declarat premierul Victor Ponta despre ANAF

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala a inceput sa lucreze din ce in ce mai eficient, dar legatura directa pe care o are cu Ministerul Finantelor duce.

Surse: Klaus Iohannis este de acord cu noua formula a Codului Fiscal. Subiectul a fost discutat cu premierul Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis ar fi de acord cu noua formula a Codului Fiscal, potrivit unor surse citate de B1 TV. Subiectul a fost discutat de presedinte cu premierul Victor Ponta. Astfel, potrivit surselor citate, se.

Premierul Victor Ponta: Presedintele nu ma poate suspenda, nu exista acest drept constitutional

Victor Ponta a declarat joi seara, ca in urma unei eventuale trimiteri a sa in judecata presedintele nu are niciun drept constitutional sa il suspende din functie. Totodata, premierul a subliniat, intrebat.

Premierul Victor Ponta vrea infiintarea unui board al ANAF care sa asigure implementarea politicilor bugetare

Victor Ponta a declarat marti ca doreste infiintarea unui board al ANAF la fel ca in alte tari europene care sa asigure implementarea politicilor bugetare. De asemenea, premierul a declarat ca vrea sa.

Premierul Victor Ponta: Limba romana este piatra de temelie a identitatii noastre - pentru noi, cel mai frumos grai din lume

Incepand cu anul 2013, in data de 31 august se sarbatoreste Ziua Limbii Romane. Cu acest prilej premierul Vctor Ponta a declarat printr-un mesaj pe Facebook ca limba romana este piatra de temelie a.

Victor Ponta, la DNA. Daca am adoptat Codul fiscal, acum pot sa ma ocup si de declaratii

Premierul Victor Ponta a venit la DNA, joi, pentru a fi audiat in dosarul Turceni - Rovinari, in care este urmarit penal pentru trei infractiuni, informeaza Mediafax. Daca am adoptat Codul fiscal, acum pot sa.

Mesajele importante transmise de presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis ii incurajeaza pe romanii de pretutindeni, de Ziua Limbii Romane, sa-si invete copiii limba romana si sa-i indemne nu doar sa cunoasca, ci si sa iubeasca limba materna,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )