Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Victor Ponta: Presedintele nu ma poate suspenda, nu exista acest drept constitutional

B1 B1,
Premierul Victor Ponta: Presedintele nu ma poate suspenda, nu exista acest drept constitutional

Victor Ponta a declarat joi seara, ca in urma unei eventuale trimiteri a sa in judecata presedintele nu are niciun drept constitutional sa il suspende din functie. Totodata, premierul a subliniat, intrebat. continuă pe B1

Surse: Klaus Iohannis este de acord cu noua formula a Codului Fiscal. Subiectul a fost discutat cu premierul Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis ar fi de acord cu noua formula a Codului Fiscal, potrivit unor surse citate de B1 TV. Subiectul a fost discutat de presedinte cu premierul Victor Ponta. Astfel, potrivit surselor citate, se.

Premierul Victor Ponta, pentru a patra oara la DNA

Premierul Victor Ponta a ajuns, in urma cu putin timp, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit unor surse citate de Romania libera se pare ca Ponta ar fi solicitate chiar el intalnirea cu procurorii anticorputie.

Premierul Victor Ponta, din nou la DNA: Daca am adoptat Codul Fiscal, acum pot sa ma ocup si de declaratii

Premierul Victor Ponta s-a prezentat, joi, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul Turceni-Rovinari in care este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalarea banilor.

Ce a declarat premierul Victor Ponta despre ANAF

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala a inceput sa lucreze din ce in ce mai eficient, dar legatura directa pe care o are cu Ministerul Finantelor duce.

Victor Ponta: Un Cod Fiscal de acest gen, cu reguli moderne si relaxare fiscala, nu poate fi adoptat in orice context. Trebuie sa fie un moment economic si de dezvoltare

Premierul Victor Ponta a declarat joi, dupa ce Codul Fiscal a fost adoptat de Camera Deputatilor ca acesta este un document fundamental care nu putea fi adoptat in orice context. E un document fundamental.

Mesajele importante transmise de presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis ii incurajeaza pe romanii de pretutindeni, de Ziua Limbii Romane, sa-si invete copiii limba romana si sa-i indemne nu doar sa cunoasca, ci si sa iubeasca limba materna,.

Premierul Victor Ponta: Limba romana este piatra de temelie a identitatii noastre - pentru noi, cel mai frumos grai din lume

Incepand cu anul 2013, in data de 31 august se sarbatoreste Ziua Limbii Romane. Cu acest prilej premierul Vctor Ponta a declarat printr-un mesaj pe Facebook ca limba romana este piatra de temelie a.

Premierul Victor Ponta vrea infiintarea unui board al ANAF care sa asigure implementarea politicilor bugetare

Victor Ponta a declarat marti ca doreste infiintarea unui board al ANAF la fel ca in alte tari europene care sa asigure implementarea politicilor bugetare. De asemenea, premierul a declarat ca vrea sa.

Premierul Victor Ponta, audiat la DNA. Ce i-a CERUT procurorului de caz

La iesirea de la DNA, Ponta a declarat ca A fost o discutie civilizata. Domnul procuror m-a intrebat, am raspuns la toate intrebarile. Asa e normal. Am facut cerere de disjungere din dosar a partii care ma vizeaza ca sa nu stea in cauza mare, sa se rezolve mai repede.

Victor Ponta: Nu este nicio problema de comunicare cu ministrii (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa sedinta Biroului Permanent al PSD, ca nu exista nicio problema de comunicare cu ministrii. intrebat daca exista o problema de acest fel cu ministrii, premierul a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )