Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mesajele importante transmise de presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Mesajele importante transmise de presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta

Presedintele Klaus Iohannis ii incurajeaza pe romanii de pretutindeni, de Ziua Limbii Romane, sa-si invete copiii limba romana si sa-i indemne nu doar sa cunoasca, ci si sa iubeasca limba materna,. continuă pe Antena3

Un pompier mort la datorie a fost decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de decorare post-mortem a sublocotenentului Gheorghe Marius-Daniel Fripis, pompierul care si-a pierdut viata sambata in timpul unei interventii pentru stingerea.

Presedintele Klaus Iohannis nu pare afectat de huiduielile protestatarilor. Ce a postat pe Facebook in urma cu putin timp

Presedintele Klaus Iohannis a postat astazi pe Facebook cateva fotografii in care apare alaturi de sotia sa la Festivalul George Enescu, la a carui deschidere a participat aseara. Presedintele a scris pe.

Festivalul George Enescu a inceput. Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, printre invitati

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti, printre invitati fiind presedintele Klaus Iohannis, care a venit impreuna cu sotia sa.

Anuntul lui Liviu Dragnea: Vom lucra impreuna cu presedintele Klaus Iohannis si la buget si la legea salarizarii

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca PSD va lucra impreuna cu presedintele Klaus Iohannis la legea bugetului pe 2016, la legea salarizarii, dar si la legea votului prin corespondenta,.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Limbii Romane: Romanii de pretutindeni sa-si invete copiii limba materna

Luni, de Ziua Limbii Romane, au transmis mesaje mai multi politicieni, intre care presedintele Klaus Iohannis, premierul Victor Ponta si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si cel al Camerei.

Ponta, declaratii despre relatia cu Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca a mai discutat cu presedintele Klaus Iohannis in ultima perioada, si face acest lucru de fiecare data cand apare o situatie de colaborare institutionala.

Liviu Dragnea nu vrea un razboi cu Klaus Iohannis: imi asum nedorinta mea de a ataca cu orice pret presedintele Romaniei (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus luni ca doreste un climat politic de dialog care va favoriza Romania si ca nu doreste un razboi cu presedintele Klaus Iohannis. intrebat daca acest climat.

Klaus Iohannis si sotia sa au participat la deschiderea Festivalului George Enescu. Cateva persoane au huiduit in momentul sosirii presedintelui

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti, avandu-i printre invitati pe presedintele Klaus Iohannis si pe sotia sa, Carmen Iohannis. Prima doamna a purtat la eveniment o rochie lunga, de culoare turcoaz, potrivit Mediafax. La sosirea lui Klaus Iohannis la Sala Palatului, in fata cladirii se aflau cateva persoane care au huiduit.

Liviu Dragnea anunta ca PSD va lucra cu Klaus Iohannis pentru bugetul pe 2016, votul prin corespondenta si legea salarizarii

PSD va lucra impreuna cu presedintele Klaus Iohannis la legea bugetului pe 2016, la legea salarizarii, dar si la legea votului prin corespondenta, a declarat duminica seara presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, adugand ca, in opinia sa, este nevoie de un armistitiu pe termen lung intre fortele politice pentru dzvoltarea Romaniei.

Klaus Iohannis a numit un nou consilier de stat

Presedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Sandra Pralong in functia de consilier de stat la Departamentul pentru relatia cu romanii din afara granitelor al Administratiei Prezidentiale, anunta Agerpres. Potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )