Libnet.ro
UNICEF

23:30

Premierul Victor Ponta a hotarat infiintarea Grupului de Lucru pentru Tehnologia informatiei

Antena3 Antena3,
Premierul Victor Ponta a hotarat infiintarea Grupului de Lucru pentru Tehnologia informatiei

Premierul Victor Ponta a decis, marti, infiintarea Grupului de Lucru pentru Tehnologia informatiei GLIT), care are ca sarcina finalizarea in termen de trei luni a unei evidente clare a inventarului de. continuă pe Antena3

Motivul pentru care premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze din Guvern: amendamentul Ponta

Premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze din Guvern dupa ce procurorii i-au atribuit calitatea de inculpat, potrivit regulilor adoptate, chiar la insistentele acestuia, in Consiliul National PSD din luna martie. Amendamentul Ponta, asa cum a fost botezat documentul privind criteriile de integritate ale membrilor PSD, este incalcat insa chiar de autorul lui.

Premierul Victor Ponta, la Antena 3: Am pus la dispozitie apartamentul meu pentru sechestru. E o procedura normala/ Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa/ Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari

Romania e pe primul loc la crestere economica in Europa. Am terminat autostrada inaintea partenerilor maghiari. Nu am taiat in mandatul meu niciun ban de la pensionari. Am aratat ca putem fi si noi primii si nu numai ultimii in Europa sau sa ne comparam numai cu bulgarii, a declarat premierul Victor Ponta in emisiunea Sinteza zilei de pe Antena 3. Intrebat de moderator daca se gandeste sa renunte si la scaunul de premier, Victor Ponta a evitat un raspuns direct sustinand doar ca nu este de neinlocuit si ca sunt mai multi oameni politici care pot conduce guvernul dandu-l exemplu pe Calin Popescu Tariceanu.

Premierul Victor Ponta s-a prezentat, in carje, la DNA, pentru a fi audiat

UPDATE Premierul Victor Ponta s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat de procurori, unde a ramas circa o jumatate de ora. Acesta a parasit sediul DNA fara a face prea multe comentarii, precizand doar ca se va face o expertiza financiar contabila.

Premierul Victor Ponta a ajuns la sediul DNA

Premierul Victor Ponta a fost chemat astazi la DNA. Ponta a fost chemat de fiecare data lunea, la Directia Nationala Anticoruptie, de cand a fost pus sub invinuire in dosarul in dosarul.

Premierul Victor Ponta, la DNA. Procurorii au cerut o expertiza financiar-contabila in dosarul in care este cercetat pentru coruptie

Victor Ponta a fost, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). La iesire, acesta a precizat ca procurorul a dispus o expertiza financiar-contabila, urmand ca la finalul acesteia premierul sa fie audiat. in acest caz, Ponta a fost pus sub urmarire penala pentru spalare de bani, complicitate la evaziune fiscala si fals in inscrisuri, in dosarul Turceni-Rovinari, in care este cercetat si Dan Sova, infractiuni comise cand era avocat.

Gabriel Oprea, sprijin total pentru premierul Victor Ponta

Gabriel Oprea isi reafirma sustinerea pentru Victor Ponta in functia de premier. Mai mult, dupa perioada de interimat la Palatul Victoria, liderul UNPR a sustinut ca nu este un bun prim-ministru, deoa.

Victor Ponta vrea mai multe rampe pentru cei cu dizabilitati: Vom face un control pentru a vedea care sunt acele cladiri care nu au ceea ce prevede legea (VIDEO)

Victor Ponta si-a facut reprosuri in legatura cu problemele cu care se confrunta persoanele cu dizabilitati, informeaza B1 TV. Premierul a simtit pe propria piele lipsa unor rampe la intrarea in sediul DNA,.

Daniel Constantin: Cred ca aceasta guvernare trebuie sa continue. Premierul Victor Ponta a ajutat foarte mult agricultura romaneasca

Ministrul Daniel Constantin, liderul Aliantei Liberalilor si Democratilor, crede ca actuala guvernare trebuie sa continue, fiind indicata si continuarea proiectelor economice alaturi de premierul Ponta. Eu cred.

Victor Ponta s-a prezentat, in carje, la DNA, pentru a fi audiat / Acesta este inculpat in dosarul Rovinari-Turceni / Procurorii au pus sechestru pe averea premierului

UPDATE Premierul Victor Ponta s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat de procurori, unde a ramas circa o jumatate de ora. Acesta a parasit sediul DNA fara a face prea multe comentarii, precizand doar ca se va face o expertiza financiar contabila.

Seful TVR, atac public la premierul Victor Ponta: Va disparea de pe scena politica!

Seful TVR, Stelian Tanase, prinde curaj. Asta dupa incercarea ratata a Puterii de a-l schimba din functie. Omul care in ziua in care era numit sef al Televiziunii Publice il omagia pe Ponta, acum loveste dur.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )