Libnet.ro
UNICEF

20:45

Victor Ponta spune ca doar PSD-ul trage ponoasele referendumului din 2012

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta spune ca doar PSD-ul trage ponoasele referendumului din 2012

Premierul Victor Ponta a declarta, dupa sedinta PSD in care urma sa se ia o decizie cu privire la demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al PSD, ca membri partidului nu au fost de acord cu demisia lui Dragnea. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, despre modificarile la Codul Penal pe care Iohannis spune ca le-ar putea ataca la CCR: Propaganda securista

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat duminica, la Romania TV, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis ca se gandeste sa atace la Curtea Constitutionala modificarile parlamentarilor la Codul Penal, ca totul este o propaganda securista, potrivit stiripesurse. ro.

Victor Ponta: Nimeni nu a fost de acord cu demisia lui Dragnea. in 2012 am fost si PSD si PNL, dar liberalii, in stilul lor obisnuit, s-au fofilat (VIDEO)

La iesirea din sediul PSD, unde s-a discutat demisia lui Liviu Dragnea, presedintele PSD, Victor Ponta a declarat ca nimeni nu a fost de acord cu demisia acestuia. Am discutat cu colegii mei din Biroul Permanent si n.

Victor Ponta: Liderii PNL care ii cer demisia lui Liviu Dragnea au facut campanie cot la cot cu PSD la referendumul din 2012. Sa va fie rusine!

Liderul PSD Victor Ponta a amintit, vineri, ca liderii PNL care ii cer demisia lui Liviu Dragnea au facut campanie cot la cot cu social-democratii la referendumul de suspendare a lui Traian Basescu din.

Victor Ponta: PNL face proiecte doar pentru presa. Adoptam miercuri interdictia pe exportul de lemn (VIDEO)

Victor Ponta a declarat luni, ca PNL face proiecte doar pentru presa, acesta facand referire la documentul intern care a aparut in spatiul public. Premierul a mai afirmat ca miercuri va fi adoptata interdictia.

Victor Ponta anunta pentru miercuri adoptarea a doua legi importante in Parlament: Codul silvic si legea privind insolventa persoanelor fizice

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca miercuri urmeaza sa fie adoptate doua legi importante: Codul silvic si legea privind insolventa persoanelor fizice. Legea privind insolventa persoanelor fizice se afla pe agenda Camerei Deputatilor, iar Codul silvic a fost retrimis de presedintele Klaus Iohannis Parlamentului. Victor Ponta a mai declarat, luni, ca I-am informat pe cei doi presedinti ai Camerelor despre faptul ca vrem sa adoptam, prin OUG sau in cel mai rau caz proiect de lege, legislatia privind interdictia temporara referitoare la exportul de lemne prelucrat. Liderul PSD a mai adaugat ca Sunt convins ca avem majoritate si vointa politica pentru a le adopta.

Victor Ponta, despre situatia financiara catastrofala a TVR: Nu voi mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a descris situatia financiara a Televiziunii Publice drept catastrofala, declarand ca actualul Guvern nu va mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici.

Victor Ponta: Situatia financiara a TVR este catastrofala, nu maresc taxe pentru proasta gestiune si frauda

Situatia financiara a TVR a devenit catastrofala in ultimul an, iar actualul Guvern nu va mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici, a afirmat, luni, liderul PSD, premierul Victor Ponta. Seful Executivului a facut aceste afirmatii la finalul sedintei coalitiei, in contextul in care jurnalistii l-au intrebat daca exista vreo persoana care sa fie sustinuta la conducerea TVR, iar premierul a raspuns negativ.

Victor Ponta: Situatia financiara a TVR este catastrofala, nu maresc taxe pentru proasta gestiune si frauda

Situatia financiara a TVR a devenit catastrofala in ultimul an, iar actualul Guvern nu va mari taxe pentru a acoperi proasta gestiune si frauda din bani publici, a afirmat, luni, liderul PSD, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Victor Ponta, intrebat daca Lucia Varga este parlamentarul care a promovat interesele Schweighofer: Exact!

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a nominalizat-o pe Lucia Varga, deputat PNL, ca fiind persoana la care s-a referit in special drept cea care a promovat in Parlament interesele Schweighofer pentru Codul Silvic, aratand ca nu intalnirile cu firma sunt anormale, ci sustinerea unor interese private, transmite Mediafax.

Premierul Victor Ponta anunta ca, pe 2 iunie, prezinta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a anuntat ca, la inceputul lunii iunie, va prezenta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare. Pe 2 iunie la ora 16 voi prezenta Parlamentului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )