Libnet.ro
UNICEF

01:06

Premierul Victor Ponta: Saptamana viitoare vom avea Codul Fiscal in Parlament (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Victor Ponta: Saptamana viitoare vom avea Codul Fiscal in Parlament (VIDEO)

Codul Fiscal va fi trimis in parlament saptamana viitoare, potrivit premierului Victor Ponta, care a facut aceasta afirmatie in cadrul sedintei de guvern de miercuri, informeaza B1 TV. Acesta a mai precizat. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta va efectua, joi, o vizita la Chisinau, de Ziua Independentei Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita la Chisinau, in fruntea unei delegatii de ministri si consilieri de stat, in data de 27 august, de Ziua Independentei Republicii Moldova. Anuntul a fost facut de.

Premierul Victor Ponta adreseaza partidelor politice 10 intrebari inaintea sesiunii extraordinare aParlamentului, in care se reexamineaza noul Cod Fiscal

Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook 10 intrebari pe care le adreseaza partidelor politice, in calitate de premier care a conceput si promovat proiectul noului Cod Fiscal si spune ca acestea au datoria sa raspunda inaintea sau in timpul dezbaterilor de luni din Parlament.

Profesorii discuta maine cu premierul Victor Ponta despre cresterile salariale

Intalnire cruciala maine la Guvern. Premierul Victor Ponta si ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, se intalnesc cu reprezentantii profesorilor sa discute despre cresterile salariale din Educatie. Profesorii .

Ponta: Sper ca saptamana viitoare sa avem si Codul fiscal votat

Premierul Victor Ponta a spus, miercuri, la inceputul sedintei de guvern, ca spera ca saptamana viitoare sa avem Codul fiscal votat. L-am facut bine, am trimis catre liderii politici tot ce era de.

Eugen Teodorovici anunta ca forma finala a Codului Fiscal va fi discutata joi, intr-o intalnire a liderilor politici. Victor Ponta nu va participa la discutii, urmand sa plece intr-o vizita oficiala la Chisinau

Forma finala a Codului Fiscal va fi discutata joi intr-o intalnire a liderilor politici, urmand ca saptamana viitoare propunerea sa fie adoptata in Parlament, a anuntat luni ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, la scurt timp dupa ce Parlamentul a amanat dezbaterea Codului Fiscal programata pentru luni la ora 15:00. La discutiile de joi va fi mentinuta propunerea privind TVA de 20% si amanarea cu un an a eliminarii supraccizei la carburanti, a precizat ministrul Finantelor, citat de Agerpres. Marele absent de la discutiile politice de joi pe tema Codului Fiscal va fi premierul Victor Ponta, care a anuntat deja ca va lipsi de la intalnire, urmand sa efectueze o vizita oficiala in Republica Moldova.

Victor Ponta, 10 intrebari pentru partidele politice, inainte de dezbaterea Codului Fiscal: De ce Romania ar fi nesustenabila cu un deficit de 2 - 2,5% din PIB si o datorie de 40% din PIB?

Premierul Victor Ponta a adresat zece intrebari fundamentale partidelor parlamentare, inainte de inceperea dezbaterilor legate de Codul Fiscal, pledand din nou pentru un deficit bugetar ESA in jurul a 2% din PIB.

Victor Ponta, un mitoman politic

Devine din ce in ce mai greu sa monitorizezi minciunile si dezinfomarile lansate de premierul Victor Ponta. Chiar daca nu este o noutate ca premierul minte, in ultima saptamana a reusit sa se autodepaseasca. in trei interventii publice, pe teme diferite, nu a spus aproape nimic care sa corespunda realitatii. Indiferent ca a fost vorba de refuzul de a organiza alegerile partiale, de la dosarul propriu de la DNA sau de calculele legate de impactul Codului Fiscal, adevarul lui Victor Ponta a fost in coliziune cu deciziile sau cifrele prezentate de alte institutii ale statului.

EXCLUSIV. Clubul select al plagiatorilor: Avocata lui Victor Ponta, suspecta de plagierea tezei de doctorat. Loredana Radu a fost coordonata de Gabriel Oprea, suspect si el de plagiat

Avocata lui Victor Ponta, Loredana Radu, este suspecta ca si-a plagiat teza de doctorat sustinuta in anul 2010 la Academia Nationala de Informatii ANI) Mihai Viteazu, institutie aflata in subordinea Serviciului Roman de Informatii SRI). Lucrarea acesteia a fost coordonata de catre profesorul universitar Gabriel Oprea, el insusi suspect ca si-a plagiat doctoratul sustinut in anul 2001. Si premierul Victor Ponta, cel pe care il reprezinta in dosarul in care este anchetat de catre Directia Nationala Anticoruptie DNA), a fost acuzat in anul 2012 ca si-a realizat lucrea de doctorat prin copierea unor pagini intregi din alte lucrari. Loredana Radu nu se remarca doar prin plagiatul care o leaga de Gabriel Oprea si Victor Ponta, ambii suspecti de plagiat. Radu a fost si reprezentantul legal al celebrei firme Dalli Exim SRL, infiintata de fostul sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos. Tot avocata Radu este cea care s-a ocupat de iregistrarea USL la tribunal. O alta lucrare de doctorat coordonata de profesorul universitar Gabriel Oprea, suspecta a fi plagiata, este cea a lui Neculai Ontanu, primar al Sectorului 2 si secretar general al UNPR, subiect prezentat in exclusivitate de Hotnews in data de 11 august.

Catalin Predoiu raspunde intrebarilor adresate de Victor Ponta opozitiei: Tehnocratule de Stambul, ai avut timp sa fii serios si corect. L-ai risipit. Timpul tau a expirat

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu raspunde la intrebarile adresate de premierul Victor Ponta pe contul sau de Facebook. Daca seful Executivului a adoptat un ton usor ironic la adresa PNL, premierul din.

Victor Ponta: Datele neoficiale ale ANAF indica incasari excedentare pentru august

Premierul Victor Ponta afirma ca datele neoficiale ale ANAF arata ca sumele prevazute a fi incasate la buget pentru luna in curs au fost realizate inca de miercuri, 26 august.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )