Libnet.ro
UNICEF

12:30

Premierul Victor Ponta: Sustinem in continuare ca forma Codului Silvic sa prevada acea limitare de 30%

B1 B1,
Premierul Victor Ponta: Sustinem in continuare ca forma Codului Silvic sa prevada acea limitare de 30%

Victor Ponta a precizat miercuri seara ca Guvernul sustine ca forma Codului Silvic sa prevada acea limitare de 30%. in ceea ce priveste amenintarile firmei Holzindustrie privind concedierile angajatilor, spune. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta: Sustinem in continuare ca forma Codului Silvic sa prevada acea limitare de 30% (VIDEO)

Victor Ponta a precizat miercuri seara ca Guvernul sustine ca forma Codului Silvic sa prevada acea limitare de 30%. in ceea ce priveste amenintarile firmei Holzindustrie privind concedierile angajatilor, spune.

Premierul Victor Ponta, despre cei care se ocupa de securitatea cibernetica: Ne ofera capacitatea sa folosim tot ce tine de viata de zi cu zi - internetul, televiziunea, sistemul de control al transporturilor aeriene sau feroviare

Premierul Victor Ponta a scris un mesaj pe pagina sa de facebook, prin intermediul caruia aduce in prim plan persoanele care se ocupa de securitatea cibernetica si care nu apar zi de zi la televizor, dar care au un.

Premierul Victor Ponta, despre stenogramele PNL: Liberalii au o traditie veche de a se imprieteni pana trec puntea, dar e problema lor pana la urma

Victor Ponta afirma ca in momentul de fata nu exista o alternativa la guvernare, cea mai buna solutie fiind ca PSD sa asigure actul de guvernare pana in 2016. Liberalii au o traditie veche de a se.

Premierul Victor Ponta, despre achizitionarea unui avion prezidential: Este de demnitatea unei tari. Proiectul ar fi mult mai economic din punct de vedere al cheltuielilor (VIDEO)

Victor Ponta a declarat luni, referitor la cerinta presedintelui Klaus Iohannis catre guvern de a aproba cumpararea unui avion prezidential, ca acest lucru este de demnitatea unei tari. in plus, proiectul ar fi.

Firma Schweighofer, interventii la premier pe tema Codului silvic: Limitarea din Codul silvic afecteaza relatiile romano-austriece

Firma Schweighofer Holzindustrie a facut interventii la premierul Victor Ponta pentru Codul Silvic, informeaza B1 TV. Firma vrea eliminarea pragului maxim de 30% din volumul de masa lemnoasa din fiecare specie care.

Victor Ponta, la Digi 24: Codul Silvic nu a influentat colaborarea benefica cu presedintele Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta este invitat, in aceasta, seara, la Digi 24, incepand cu ora 20. 30, pentru a discuta, printre altele, despre relatia cu presedintele Klaus Iohannis, dar si despre modificarile operate, in Parament, la Codul Penal si Codul de Procedura Penala, care limiteaza actiunile Justitiei.

Victor Ponta: Presedintele a fost influentat de oameni din PNL. Oameni ai acestui partid au avut intalniri private cu firma Holzindustrie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, ca presedintele Klaus Iohannis a fost influentat de oameni din PNL atunci cand a trimis legea Codului Silvic inapoi in Parlament. Ba mai mult, sustine.

Victor Ponta ii ameninta pe reprezentantii Ministerului Justitiei: Sa va cautati toti altceva de lucru daca nu gasiti solutia pentru interzicerea temporara a exportului de masa lemnoasa neprelucrata

Premierul Victor Ponta i-a amenintat, in sedinta de Guvern de miercuri, pe reprezentantii Ministerului Justitiei spunand ca vor trebui sa-si gaseasca altceva de lucru in cazul in care nu vor gasi o solutie legislativa pentru interzicerea exportului de masa lemnoasa neprelucrata. Eu vreau sa va rog ca pana saptamana viitoare sa gasiti solutia, iar daca nu, va gasiti toti de la justitie altceva de lucru, a spus premierul la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Trebuie precizat ca la sedinta de Guvern ministrul justitiei, Robert Cazanciuc, nu era prezent la sedinta de Guvern, in locul sau fiind un secretar de stat.

Victor Ponta, la Summitul regional pe securitate cibernetica: Principala arma a Federatiei Ruse nu o reprezinta armele si avioanele, ci gazul si energia cu care pot santaja Europa

In aceasta regiune complicata in care Romania reprezinta un bastion de stabilitate si predictibilitate, avem cateva razboaie pe care le ducem, din fericire nu unele conventionale cum vedem ca se intampla in Ucraina si in alte zone, ci unele la fel de dificile - un razboi al energiei, in primul rand, a declarat luni premierul Victor Ponta, la Summitul regional pe securitate cibernetica desfasurat la Bucuresti. Principala arma a Federatiei ruse nu o reprezinta armele si avioanele, ci gazul si enegia cu care pot santaja Europa, a spus premierul. In acelasi timp, Ponta a subliniat ca pentru Romania este o mare oportunitate de a dezvolta domeniul securitatii cibernetice impreuna cu USA, cu siguranta tara cea mai avansata in acest domeniu.

Victor Ponta, la Summitul regional pe securitate cibernetica: Principala arma a Federatiei Ruse nu o reprezinta tancurile si avioanele, ci gazul si energia cu care pot santaja regiunea si Europa

In aceasta regiune complicata in care Romania reprezinta un bastion de stabilitate si predictibilitate, avem cateva razboaie pe care le ducem, din fericire nu unele conventionale cum vedem ca se intampla in Ucraina si in alte zone, ci unele la fel de dificile - un razboi al energiei, in primul rand, a declarat luni premierul Victor Ponta, la Summitul regional pe securitate cibernetica desfasurat la Bucuresti. Principala arma a Federatiei ruse nu o reprezinta tancurile si avioanele, ci gazul si enegia cu care pot santaja regiunea si Europa, a spus premierul. In acelasi timp, Ponta a subliniat ca pentru Romania este o mare oportunitate de a dezvolta domeniul securitatii cibernetice impreuna cu USA, cu siguranta tara cea mai avansata in acest domeniu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )