Libnet.ro
UNICEF

19:45

Victor Ponta: Presedintele a fost influentat de oameni din PNL. Oameni ai acestui partid au avut intalniri private cu firma Holzindustrie (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Presedintele a fost influentat de oameni din PNL. Oameni ai acestui partid au avut intalniri private cu firma Holzindustrie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, ca presedintele Klaus Iohannis a fost influentat de oameni din PNL atunci cand a trimis legea Codului Silvic inapoi in Parlament. Ba mai mult, sustine. continuă pe B1

Alina Gorghiu, privind acuzatiile premierului la adresa liberalilor, in scandalul defrisarilor: il invit pe Victor Ponta sa faca sesizari la organele competente

Intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea, premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Iohannis a fost influentat de oameni din PNL atunci cand a tri.

Ponta si Iohannis au vorbit despre Codul Silvic. Premierul: Presedintele a fost influentat de nistebinevoitori

Dupa disputa din ultimele zile legata de noul Cod Silvic, presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta au avut astazi o discutie pe aceasta tema. Un dialog constructiv, a anuntat premierul intr-o interventie tv, punand de aceasta data lobby-ul mascat in favoarea unei companii austriece, de care l-a acuzat recent pe Iohannis, pe seama unor liberali binevoitori care s-au intalnit cu Holzindustie.

REACTIA Alinei Gorghiu la acuzatiile lui Victor Ponta pe tema intalnirilor private ale PNL cu Holzindustrie Schweighofer

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a reactionat la afirmatiile liderului PSD, premierul Victor Ponta, conform caruia lideri liberali au avut intalniri private cu Holzindustrie, spunandu-i sa sesizeze organele.

Victor Ponta, la Digi 24: Codul Silvic nu a influentat colaborarea benefica cu presedintele Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta este invitat, in aceasta, seara, la Digi 24, incepand cu ora 20. 30, pentru a discuta, printre altele, despre relatia cu presedintele Klaus Iohannis, dar si despre modificarile operate, in Parament, la Codul Penal si Codul de Procedura Penala, care limiteaza actiunile Justitiei.

Victor Ponta acuza PNL ca apara interesele companiei Schweighofer

Premierul Victor Ponta a declarat ca PNL apara interesele companiei Schweighofer deoarece a primit informatii potrivit carora membri PNL au avut intalniri informale si formale cu reprezentantii companiei.

Victor Ponta acuza membri din PNL ca apara interesele companiei Schweighofer

Premierul Victor Ponta a declarat ca PNL apara interesele companiei Schweighofer deoarece a primit informatii potrivit carora membri PNL au avut intalniri informale si formale cu reprezentantii companiei.

PNL ii cere demisia lui Victor Ponta pentru cele 600 de milioane de euro blocate de CE

Vicepresedintele PNL Alexandru Nazare i-a cerut demisia premierului Victor Ponta pentru cele peste 600 de milioane de euro blocate de Comisia Europeana, se arata intr-un comunicat PNL.

Victor Ponta, despre vizita din tarile arabe: A fost o lipsa de comunicare. Trebuia sa pun mana pe telefon sa comunic direct cu presedintele

Victor Ponta recunoaste ca ar fi trebuit sa-l sune personal pe presedintele Klaus Iohannis inainte sa plece in vizita oficiala in tarile arabe, si cel mai probabil, la mijloc, a fost o lipsa de comunicare.

Premierul Victor Ponta, despre stenogramele PNL: Liberalii au o traditie veche de a se imprieteni pana trec puntea, dar e problema lor pana la urma

Victor Ponta afirma ca in momentul de fata nu exista o alternativa la guvernare, cea mai buna solutie fiind ca PSD sa asigure actul de guvernare pana in 2016. Liberalii au o traditie veche de a se.

Victor Ponta: Guvernul intentioneaza sa interzica temporar exportul de masa lemnoasa neprelucrata/ L-am informat si pe presedintele Iohannis de aceasta intentie

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la B1 TV, ca l-a informat pe presedintele Klaus Iohannis despre intentia Guvernului de a interzice temporar exportul de masa lemnoasa neprelucrata printr-o ordonanta de urgenta. UPDATE Ponta: Mai multi liberali, care se dau zilele astea drept mari luptatori impotriva taierii padurilor, s-au intalnit zilele astea cu reprezentantii Holzindustrie si ca sunt mai mult lobbysti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )