Libnet.ro
UNICEF

08:00

Preocupari in Germania in legatura cu eliminarea restrictiilor pentru romani si bulgari

Hotnews Hotnews,
 Preocupari in Germania in legatura cu eliminarea restrictiilor pentru romani si bulgari

Federatia localitatilor rurale germane a exprimat preocupare in legatura cu eliminarea restrictiilor pentru romani si bulgari, cerand subventii suplimentare din partea Guvernului federal si a landurilor pentru a face fata unui eventual aflux de imigranti, scrie Mediafax. Prin conceptele de care dispunem in prezent, nu putem integra imigrantii saraci, a explicat Stephan Articus, presedintele Federatiei localitatilor rurale germane, intr-un articol publicat in Frankfurter Allgemeine Zeitung, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Germania se preocupa in legatura cu eliminarea restrictiilor pentru romani si bulgare

Federatia localitatilor rurale germane a exprimat preocupare in legatura cu eliminarea restrictiilor pentru romani si bulgari, cerand subventii suplimentare din partea Guvernului federal si a landurilor pentru a face fata unui eventual aflux de imigranti.

Germania, preocupata de eliminarea restrictiilor pentru romani si bulgari

Federatia localitatilor rurale germane a exprimat preocupare in legatura cu eliminarea restrictiilor pentru romani si bulgari, cerand subventii suplimentare din partea Guvernului federal si a landurilor.

Germanii, ingrijorati de eliminarea restrictiilor pe piata muncii pentru romani si bulgari

Reprezentantii Federatiei localitatilor rurale germane au exprimat preocupare in legatura cu eliminarea restrictiilor pentru romani si bulgari. Acestia au solicitat subventii suplimentare din partea.

Daily Mail: 10% dintre persoanele fara adapost din Londra sunt romani si bulgari

Aproximativ 10% dintre persoanele fara adapost de pe strazile Londrei sunt imigranti romani si bulgari, conform unor statistici ale unei organizatii guvernamentale prezentate de publicatia Daily Mail pe fondul polemicilor privind eliminarea restrictiilor pentru romani si bulgari din 2014, noteaza Mediafax.

Urari de la Google pentru romani.

Google si-a schimbat, de Craciun, imaginea pentru a le ura romanilor Sarbatori fericite. Doodle-ul de sarbatori reprezinta un oras luminat de sarbatoare. La mouse over se afiseaza urarea Sarbatori fericite din partea Google!, iar la click pe imagine, se deschide o pagina de cautare dupa Sarbatori Fericite!.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2797 seconds )