Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un preot roman, din Canada, acuzat ca ar fi violat mai multe enoriase

Antena3 Antena3,
Un preot roman, din Canada, acuzat ca ar fi violat mai multe enoriase

Scandalul in care este implicat un preot roman din Canada ia amploare. Alte 5 femei au depus plangere impotriva lui Ioan Pop, acuzat de agresiune sexuala. Mai mult, se pare ca unele agresiuni ar fi avut loc in. continuă pe Antena3

SEX cu popa, in Biserica. Un preot roman, din Canada, acuzat ca ar fi violat mai multe enoriase

Scandalul in care este implicat un preot roman din Canada ia amploare. Alte 5 femei au depus plangere impotriva lui Ioan Pop, acuzat de agresiune sexuala. Mai mult, se pare ca unele agresiuni ar fi avut loc in.

Dragnea: Firmele din Romania, interesate de mai multe produse din Malaezia

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea a declarat astazi, in cadrul unei intalniri cu o delegatie din Malaezia, ca firmele din tara noastra manifesta interes pentru lemn pretios, peste si fructe de mare, cauciuc natural, fructe exotice, ulei de palmier, cacao, conform unui comunicat de presa.

Avicola Buzau a preluat mai multe active ale grupului Nutricom Oltenita

Producatorul de carne de pui Avicola Buzau a preluat mai multe active detinute de firmele Avicola Calarasi si grupul Nutricom Oltenita, tranzactia fiind aprobata miercuri de Consiliul Concurentei, scrie Mediafax .

Victor Piturca, antrenorul cu cele mai multe victorii pe banca tehnica a nationalei Romaniei

Victor Piturca a devenit dupa partida Romania - Estonia, scor 2-0, antrenorul cu cele mai multe victorii la conducerea primei reprezentative, el inregistrand 50 de succese fata de cele 49 ale fostului selectioner Anghel Iordanescu, informeaza site-ul oficial al FRF.

Piturca, antrenorul cu cele mai multe victorii la nationala

Victor Piturca a devenit, dupa 2-0 cu Estonia, antrenorul cu cele mai multe succese pe banca tehnica a echipei nationale a Romaniei.

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce un tren de marfa a lovit o drenzina in Bistrita-Nasaud

In aceasta dimineata un tren de marfa a lovit o drenzina, intre localitatile Monor si Vatava din Bistrita-Nasaud. Din primele informatii se pare ca mai multe persoane ar fi fost ranite in urma impactului.

METEO Weekend cu vreme frumoasa. Soarele va straluci in cele mai multe dintre regiuni

Vremea va incepe sa se incalzeasca, astfel ca in acest weekend ne putem bucura de timp frumos. in cea mai mare parte a tarii vor disparea norii, iar temperaturile se vor apropia de cele normale pentru aceasta perioada.

Protestatarii impotriva gazelor de sist au incendiat mai multe masini ale politiei

Masina domnului ministru a Neculturii are Casco, deci va fi reparata pe banii asiguratorilor, in timp ce Romania nu are Casco, deci daca o distrugem ne vom alege cu o Romanie stricata. Lipsa de comunicare si incercarea clasei politice de a pacali intelectualitatea romaneasca nu a ramas, si cel mai probabil nu va ramane fara de consecinte. Reactia protestatarilor a fost una normala la batjocura manifestata de factorii politici.

Romania a urcat o urna valorica: mai multe sanse pentru EURO 2016

Tricolorii si-au marit sansele de a juca la Campionatul European din 2016, urcand o treapta in urnele pentru tragerea la sorti a preliminariilor.

Europenii au nevoie de mai multe competente

Potrivit rezultatelor unui studiu recent, un sfert din adultii europeni nu au competentele de baza necesare intr-o economie moderna, bazata pe cunoastere. Sondajul realizat de UE si OCDE in 23 de tari europene arata ca un european de varsta adulta din patru nu are cunostintele de baza necesare pentru a utiliza un calculator, iar un adult din cinci are competente verbale si numerice insuficiente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )