Libnet.ro
UNICEF

06:45

Avicola Buzau a preluat mai multe active ale grupului Nutricom Oltenita

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Avicola Buzau a preluat mai multe active ale grupului Nutricom Oltenita

Producatorul de carne de pui Avicola Buzau a preluat mai multe active detinute de firmele Avicola Calarasi si grupul Nutricom Oltenita, tranzactia fiind aprobata miercuri de Consiliul Concurentei, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Avicola Buzau va prelua Avicola Calarasi

Consiliul ConcurenteiCC) a autorizat concentrarea economica realizata ca urmare a dobandirii controlului unic de catre Avicola Buzau S. asupra unor active apartinand Avicola Calarasi S. si Nutricom S. , potrivit unui comunicat al CC.

Avicola Buzau vrea sa preia Avicola Calarasi

Unul dintre principalii producatori de carne din tara noastra, Avicola Buzau va prelua un alt jucator important din aceeasi industrie, respectiv Avicola Calarasi, spun surse din piata.

Victor Piturca, antrenorul cu cele mai multe victorii pe banca tehnica a nationalei Romaniei

Victor Piturca a devenit dupa partida Romania - Estonia, scor 2-0, antrenorul cu cele mai multe victorii la conducerea primei reprezentative, el inregistrand 50 de succese fata de cele 49 ale fostului selectioner Anghel Iordanescu, informeaza site-ul oficial al FRF.

Piturca, antrenorul cu cele mai multe victorii la nationala

Victor Piturca a devenit, dupa 2-0 cu Estonia, antrenorul cu cele mai multe succese pe banca tehnica a echipei nationale a Romaniei.

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce un tren de marfa a lovit o drenzina in Bistrita-Nasaud

In aceasta dimineata un tren de marfa a lovit o drenzina, intre localitatile Monor si Vatava din Bistrita-Nasaud. Din primele informatii se pare ca mai multe persoane ar fi fost ranite in urma impactului.

Florin Salam: Am fost audiat ca martor, dupa un sprit unde s-au intamplat mai multe prostii

25- Cantaretul Florin Salam a declarat, la iesirea de la DIICOT, ca a fost audiat ca martor, dupa ce a fost la un sprit unde s-au intamplat mai multe prostii, spunand insa ca nu stie ca cineva.

Cele mai socante momente ale lui Mihai Bendeac!

De la deja celebrul duet intre Gigi Becali si Patriarhul Daniel, scandalul cu Alexandru Arsinel si pana la intalnirea istorica dintre el si Fuego, iata care sunt cele mai scandaloase momente ce poarta semnatura Mihai Bendeac.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )